Showbiz

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- Στάθης Σχίζας: Η απάντησή της για το τι συμβαίνει μεταξύ τους!

Gossip-tv Team

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε για πρώτη φορά για το τι συμβαίνει με εκείνη και τον Στάθη Σχίζα, μετά από τις φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Το διάσημο μοντέλο, μετά από την δημοσίευση που έκανε και στήριξε δημόσια τον Στάθη Σχίζα για την συμμετοχή του στο Survivor, είχε ακουστεί έντονα ότι οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από δυο απλοί φίλοι.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μίλησε πριν από λίγες ώρες στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" και ξεκαθάρισε για το τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους, λέγοντας ότι δεν έχουν σχέση, αλλά είναι δυο πολύ καλοί φίλοι, που ο ένας στηρίζει τον άλλον. Μάλιστα, η ίδια σημείωσε πως οι συγκεκριμένες φήμες υπάρχουν εδώ και κάποια χρόνια και ότι αυτό συμβαίνει επειδή οι δυο τους έχουν μια πολύ καλή χημεία και είναι δεμένοι.

Στην ερώτηση για το αν θα μπορούσε να είναι μαζί του, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε: «Είναι άντρας παλαιάς κοπής, με αρχές και ήθος. Τον θαυμάζω για τον χαρακτήρα του και νιώθω πολύ περήφανη για εκείνον. Ο χαρακτήρας του είναι πολύ πιο ωραίος από την εικόνα του. Ο Στάθης έχει κάποια στοιχεία που θα ήθελα να έχει το αγόρι μου, οπότε θα μπορούσα να είμαι μαζί του»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved