Survivor: Χαμός στους Διάσημους - Ο Τάκης δίνει στεγνά την τριάδα που θέλει τη Ναυσικά εκτός ριάλιτι
Media

Survivor: Χαμός στους Διάσημους - Ο Τάκης δίνει στεγνά την τριάδα που θέλει τη Ναυσικά εκτός ριάλιτι

Survivor: Χαμός στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μετά την ήττα των Διασήμων και το συμβούλιο!

Η κόκκινη ομάδα στο τελευταίο συμβούλιο έπρεπε να ψηφίσει έναν παίκτη, ο οποίος και θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Το πρώτο όνομα, που βγήκε μετά από την ψηφοφορία των Διασήμων ήταν εκείνο της Βρισηίδας Ανδριώτου, την οποία οι περισσότεροι την ψήφισαν για αγωνιστικούς λόγους.

Στη συνέχεια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έδωσε ως δεύτερη υποψήφια από την ομάδα των Διασήμων την Κάτια Ταραμπάνκο, λέγοντας ότι με τους υπόλοιπους παίκτες είναι από την αρχή του παιχνιδιού μαζί και ότι μόνο εκείνη θα μπορούσε να ψηφίσει.

τη συνέχεια, η Ασημίνα, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία των Μαχητών, έδωσε ως δεύτερη υποψήφια από την ομάδα της την Τζο Μαριδάκη.

Η επόμενη μέρα βρίσκει την ομάδα των Διασήμων «κομμένη» στα δύο, ενώ ο Τάκης Κραγκούνιας λέει στη Ναυσικά πως η Ευρυδίκη, η Βρισηίδα και η Κάτια σχεδιάζουν να τη διώξουν από το ριάλιτι.

Η δε Κάτια αναφέρει στην κάμερα ότι η Ναυσικά ακολούθησε λάθος στρατηγική και υπογραμμίζει ότι «έκανε ένα τεράστιο λάθος».

Στη συνέχεια στο νέο επεισόδιο θα δούμε ακόμα έναν απαιτητικό στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνία. Όλοι περιμένουν ένα μήνυμα και λυγίζουν.

Μάλιστα, η Κάτια ακούγεται να λέει: «Θα φάω ακόμα και χώμα αν χρειαστεί»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved