Survivor: Απίστευτη ανατροπή - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί
Media

Survivor: Απίστευτη ανατροπή - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Survivor: Μπορεί το πρωί τα spoilers να ήθελαν τη Τζο να φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Την πρώτη ασυλία έχασε η Μπλε ομάδα και έβγαλε στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε στην δεύτερη ασυλία και στο συμβούλιο έπρεπε να ψηφίσει έναν παίκτη, ο οποίος και θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Το πρώτο όνομα, που βγήκε μετά από την ψηφοφορία των Διασήμων ήταν εκείνο της Βρισηίδας Ανδριώτου, την οποία οι περισσότεροι την ψήφισαν για αγωνιστικούς λόγους.

Στη συνέχεια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έδωσε ως δεύτερη υποψήφια από την ομάδα των Διασήμων την Κάτια Ταραμπάνκο, λέγοντας ότι με τους υπόλοιπους παίκτες είναι από την αρχή του παιχνιδιού μαζί και ότι μόνο εκείνη θα μπορούσε να ψηφίσει.

Τέλος η Ασημίνα, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία των Μαχητών, έδωσε ως δεύτερη υποψήφια από την ομάδα της την Τζο Μαριδάκη.

Αυτή που αποχωρεί λοιπόν σύμφωνα με τα τελευταία spoilers είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μάλιστα έχει σχολιαστεί πολύ για το γεγονός ότι η αμοιβή της στο Survivor 5 είναι υψηλή.

Επειδή όμως τα spoilers είναι spoilers, μένει να ακούσουμε την απόφαση του κοινού από το στόμα του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved