Survivor: Η κόρη του Σχίζα έκανε μέχρι και τον Κατσαούνη να κλάψει! H μαμά Ρουβά και τα κλάματα!
Media

Survivor: Η κόρη του Σχίζα έκανε μέχρι και τον Κατσαούνη να κλάψει! H μαμά Ρουβά και τα κλάματα!

Survivor: Όπως συνηθίζεται, τα έπαθλα επικοινωνίας πάντα φέρνουν δάκρυα συγκίνησης στους παίκτες που τα κερδίζουν και δεν θα μπορούσε να μη συμβεί και απόψε. 

Οι Διάσημοι κέρδισαν τους Μπλε και φυσικά μέσα στην χαρά βρέθηκαν στον σταθμό επικοινωνίας προκειμένου να μάθουν νέα από τους δικούς τους ανθρώπους.

H Σταυρούλα μάς σύστησε εμμέσως τον αγαπημένο της, Πάνο που είχε να της πει πολύ τρυφερά λόγια. Δείτε το βίντεο:

Σειρά είχαν ο Νίκος και ο Νίκος κολλητοί φίλοι του Ανδρέα οι οποίοι φυσικά του έστειλαν ένα ανεβαστικό μήνυμα για να τον εμψυχώσουν να συνεχίσει την προσπάθειά του στον Άγιο Δομίνικο. Δείτε το βίντεο:

Την παράσταση όμως έκλεψε η κόρη του Στάθη Σχίζα η οποία είπε στον μπαμπά της να συνεχίσει με τόση δύναμη όση δείχνει τώρα ενώ του επέτρεψε να μείνει για αρκετό καιρό εκεί ώστε να γυρίσει νικητής. Όπως σχολίασαν όλοι οι συμπαίκτες του, η μικρούλα τού μοιάζει πολύ. Ήταν τόσο χαριτωμένη που ακόμα και ο Κατσαούνης, έβαλε τα κλάματα.

Η Τζο άκουσε μήνυμα από τη φίλη της Γεωργία και τη συγκίνησε πολύ. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Οι αδελφές και η μητέρα της Ναυσικάς τής έστειλαν το πιο τρυφερό μήνυμα δίνοντάς της δύναμη. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο Γιώργος Κατσαούνης άκουσε μήνυμα από τον φίλο του, τον Νίκο αλλά και τον Θανάση οι οποίοι τον εμψύχωσαν και του ζήτησαν να συνεχίσει με δυναμισμό και θάρρος. Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Η Μυριέλλα άκουσε τα βίντεο από την αδελφή της Πηνελόπη και τον πατέρα της Άγγελο. Η ηθοποιός δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθώς είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της. Η Μυριέλλα ζήτησε από την αδελφή της με κλάματα να πείσει τη μαμά τους να βγει σε κάποιο μήνυμα για να τη δει. Βαλάντωσε όμως και όταν αντίκρισε στην τηλεόραση τον πατέρα της στον οποίο υποσχέθηκε πως θα πάνε μαζί με την αδελφή της στην Ντίσνεϊλαντ.

Δείτε το βίντεο:

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα από τη μητέρα του δέχτηκε ο Απόστολος Ρουβάς ο οποίος συγκινήθηκε από το μήνυμά της. Όπως είπε ο γνωστός σεφ, είναι όλος του ο κόσμος και θέλει όταν επιστρέψει να την πάρει μία μεγάλη αγκαλιά. Δείτε το βίντεο:

Η Ασημίνα, εκτός από το μήνυμα από τον Χρήστο Δάντη έλαβε μήνυμα και από την Πελαγία, την πρώην παίκτρια στους Μαχητές η οποία έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved