Media

Survivor: «Λύγισαν» οι παίκτες όταν άκουσαν την ανακοίνωση του Λιανού!

Gossip-tv Team

Survivor: Απόψε και ενώ όλοι περιμένουν τι θα αποφασίσει το κοινό για τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, οι παίκτες έπρεπε να διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας. 

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, οι πρώην Διάσημοι, δηλαδή ο Τάκης, η Βρισηίδα, η Ευρυδίκη και ο Άρης Σοϊλέδης που έχουν αλλάξει ομάδα, σε περίπτωση που κερδίσει η Μπλε ομάδα θα είναι πιο μπροστά στο έπαθλο επικοινωνίας σε σχέση με τους υπόλοιπους. Και αυτό γιατί οι Κόκκινοι έχουν κερδίσει περισσότερες φορές στο παρελθόν έπαθλο επικοινωνίας σε σχέση με τους Μπλε.

Η ανακοίνωση του Λιανού για τα βίντεο-μηνύματα που θα λάβουν από τους δικούς τους ανθρώπους, έκαναν τους παίκτες να βάλουν τα κλάματα καθώς για είναι πολύ σημαντικό για όλους να έχουν μία επικοινωνία με την οικογένειά τους που τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν.

Μάλιστα, εκείνη που έδειξε να καταρρέει συναισθηματικά ήταν η Βρισηίδα η οποία είπε ότι η μαμά της έχει γενέθλια και θα ήθελε πολύ να την ακούσει όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της που της λείπουν πολύ.

Λύγισε όμως και η Μυριέλλα η οποία ευχήθηκε η μητέρα της η οποία δεν θέλει να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας, να της κάνει τη χάρη να εμφανιστεί σε βίντεο για να τη δει και να την ακούσει. Όμως, ο Γιώργος Λιανός της αποκάλυψε ότι τελικά δεν της έκανε τη χάρη η μαμά της αλλά μόνο ο πατέρας της και η αδελφή της.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved