Σασμός Spoiler: Αρχίζει η δίκη του Αστέρη και η Σεμίνα τον αθωώνει!
Media

Σασμός Spoiler: Αρχίζει η δίκη του Αστέρη και η Σεμίνα τον αθωώνει!

Σασμός Spoiler: Η αγάπη της Αργυρώς για τον Αστέρη μετατράπηκε σε μίσος από τη στιγμή που σκότωσε τον αδελφό της. 

Το μοναδικό που θέλει πια είναι να δικαστεί ο Αστέρης και να τιμωρηθεί για το έγκλημά του. Και σύντομα, σύμφωνα με τις εξελίξεις, η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει. Ωστόσο, μέχρι εκείνη τη στιγμή, όλα θα είναι εντελώς διαφορετικά. Ο Σταύρος με την Αργυρώ κάθε μέρα που περνάει δένονται όλο και περισσότερο και ο άντρας καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Μάλιστα, εκείνος θα της κάνει πρόταση γάμου.

Αν και στην αρχή η Αργυρώ είναι διστακτική, στη συνέχεια δέχεται, καθώς θέλει να κλείσει οριστικά πια το κεφάλαιο «Αστέρης»: Μάλιστα, η ίδια προχωρά σε μια εξομολόγηση στον Σταύρο φανερώνοντάς του ότι το παρελθόν της κρύβει περισσότερα από όσα νόμιζε. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά από πλέον ο Σασμός δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος. Στην Κρήτη, η κόντρα του Αγγέλου με την Καλλιόπη για τα περιουσιακά οδηγείται στα άκρα και η Στέλλα καλείται να λάβει μια επώδυνη απόφαση. Την ίδια ώρα, ο γιατρός ανακοινώνει σε όλο το χωριό την πραγματική καταγωγή του και πια όλοι μαθαίνουν πως πατέρας του ήταν ο Μάρκος Βρουλάκης και μητέρα του η Ανθούλα Σταματάκη.

Τα νέα διαδίδονται γρήγορα και ο πόλεμος με τους Σταματάκηδες μόλις αρχίζει. Ενάμιση χρόνο αργότερα, τίποτα δεν είναι ίδιο στη ζωή κανενός, ενώ η δίκη του Αστέρη που πλησιάζει, κρέμεται σαν σκιά πάνω από το χωριό. Η Αργυρώ, η Άσπα και η Μαρίνα επιστρέφουν για να παραστούν στο δικαστήριο. Στο μεταξύ, η ζωή στη φυλακή κυλάει στον γνωστό ρυθμό για τον Αστέρη, αλλά η αναμονή για τη δίκη καθώς και το παρελθόν του Καραπάνου φέρνουν αναστάτωση. Μάλιστα, ο Αστέρης δεν δείχνει την παραμικρή επιθυμία να προστατεύσει τον εαυτό του στην επικείμενη δίκη προκαλώντας ανησυχία στους δικούς του ανθρώπους. Αντίθετα, η Στέλλα κάνει μία τελευταία απελπισμένη προσπάθεια για να βρει στοιχεία να τον υπερασπιστεί, θέλει πάση θυσία να τα καταφέρει και να μην πραγματοποιηθεί ο μεγαλύτερος φόβος των Σταματάκηδων και ο Αστέρης να γίνει ισοβίτης. Η ώρα της δίκης του νεαρού πλησιάζει και τα δύο στρατόπεδα οργανώνονται.

Η Στέλλα συμμαχεί με τον Καραπάνο, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα, ενώ ο Σταύρος και ο Αντώνης βρίσκονται δίπλα στην Αργυρώ και τη Μαρίνα και προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο, καθώς ξυπνούν οι μνήμες του θανάτου του Πετρή.

Ο χρόνος πιέζει τον Μαθιό και τη Στέλλα, οι οποίοι προσπαθούν να βοηθήσουν τον Αστέρη, αλλά τα πράγματα μοιάζουν όλο και πιο δύσκολα για εκείνον. Η μέρα της δίκης ξημερώνει και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο, για κανέναν από τους ήρωες. Κατά τη διάρκεια της, θα δούμε πολλές καταθέσεις, ομολογίες αλλά και μία μεγάλη ανατροπή. Η Σεμίνα θα εμφανιστεί τελικά στο δικαστήριο και για πρώτη φορά θα καταθέσει όσα είδε να συμβαίνουν στο βουνό την ημέρα που σκοτώθηκε ο Πετρής. Η ομολογία της,
όμως, αθωώνει τον Αστέρη, καθώς όλοι καταλαβαίνουν πως ο θάνατος του Πετρή δεν ήταν φόνος, αλλά ατύχημα που προκλήθηκε από το δικό του όπλο.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved