«Asia Εxpress»: Το νέο ριάλιτι ταξιδεύει στην Ασία με ονόματα-έκπληξη
Media

«Asia Εxpress»: Το νέο ριάλιτι ταξιδεύει στην Ασία με ονόματα-έκπληξη

Το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του STAR «Asia Express», πρόκειται να ξεκινήσει και να μπει στα σπίτια μας με τους celebrities έτοιμους να ζήσουν μια μεγάλη περιπέτεια στην Ασία, με παρουσιαστή μάλλον τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Έτοιμοι να πάρουν τα διαβατήρια τους και να ταξιδέψουν στην Ασία συμμετέχοντας στο καινούριο ριάλιτι του STAR, το «Asia Express», είναι κάποιοι celebrities.

Το κανάλι της Κηφισιάς προγραμματίζει στις αρχές της νέας σεζόν να προβάλει το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει επιτυχία σε περισσότερες από 20 χώρες και θα προβληθεί για πρώτη φορά στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο. Σε αυτό συμμετέχουν 9 ζευγάρια, που μπορεί να είναι συγγενείς ή απλώς φίλοι ή ακόμα και συνάδελφοι, αλλά θα πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν γερούς «δεσμούς» και θέληση, αφού θα χρειαστεί να διανύσουν χιλιάδες χιλιόμετρα με ελάχιστα χρήματα.

1€ τη μέρα

Με... περίπου ένα ευρώ που θα τους δίνεται κάθε μέρα, θα πρέπει να διασχίσουν 4 χώρες της Ασίας, Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη, και με ευρηματικότητα να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες. Από τη γλώσσα έως τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής!

Ποιοι… ετοιμάζονται

Τις επόμενες ημέρες η διοίκηση του σταθμού θα αποφασίσει ποια θα είναι τα ζευγάρια που θα πάρουν το «διαβατήριο» για το παιχνίδι, αλλά προς το παρόν πάνω πάνω στη λίστα είναι η Βάνα Μπάρμπα με έναν φίλο της, η Χριστίνα Παππά με τον γιο της Δημήτρη, ο Γιώργος Μαυρίδης με τη σύντροφο του, ψυχολόγο και μοντέλο Κρίστη Καθάργια, η Βιβή Μπασινά, που στο κανάλι επιθυμούν να συνταξιδέψει με τον σύζυγο της πρώην ποδοσφαιριστή Άγγελο, αλλά και η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αίβάζη. Ωστόσο στη λίστα με τα πρόσωπα τα στελέχη του STAR έχουν και αυτό του Χάρη Βαρθακούρη, που με τη σύζυγο του Αντελίνα κέρδισαν το «Globetrotters». Πιστεύοντας όμως ότι θα είναι σαν... επανάληψη να βάλουν το ίδιο ζευγάρι, έχουν μιλήσει με τον συνθέτη και τραγουδιστή, ώστε τώρα να συμμετάσχει με κάποιον φίλο του, αφού ο αδελφός του Μιχαήλ Άγγελος, τον οποίο σκέφτηκαν, δεν μπορεί να απουσιάσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο παρουσιαστής

Σκοπός του καναλιού είναι να ξεκινήσουν εννιά ζευγάρια, αλλά μελετούν μήπως στην πορεία του «Asia express» επιβιβαστούν και νέα πρόσωπα. Αν και προς το παρόν δεν έχει «κλειδώσει», το πιο πιθανό είναι τον ρόλο του παρουσιαστή να αναλάβει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, για να περιγράφει τις περιπέτειες των ζευγαριών στο οδοιπορικό τους. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στις αρχές Μαΐου, με τις κάμερες να ακολουθούν τα ζευγάρια σε όλη την πορεία τους στις ασιατικές χώρες, με σκοπό οι τηλεθεατές να δουν τις περιπέτειες τους στις αρχές της νέας σεζόν.

Πηγή: Τηλέραμα

Διαβάστε επίσης

«Asia Express»: Τα πρόσωπα έκπληξη που συζητούν για συμμετοχή τους στην ταξιδιωτική εκπομπή του Star

H Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της Φαίδρα «φλερτάρουν» με το «Asia Express»

Τα ονόματα που συζητιούνται για το νέο ριάλιτι «Asia Express» του Star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved