Σκοτεινή θάλασσα: Ο Σάββας θεωρείται ύποπτος για την δολοφονία του Μιχάλη
Media

Σκοτεινή θάλασσα: Ο Σάββας θεωρείται ύποπτος για την δολοφονία του Μιχάλη

Σκοτεινή θάλασσα: Καταιγιστικές οι εξελίξεις.

Ο Σάββας, μετά την πρόταση που είχε από τον Βλάση θυμάται μία συνάντηση του με τον Μιχάλη. Μόνο που για αυτήν δεν έχει μιλήσει ποτέ και σε κανέναν. Ούτε καν στη σύζυγο του, την 'Ολγα.

Παράλληλα, ο Χρήστος ψάχνει επίμονα τον Πάννη και καταλήγει να χτυπάει την πόρτα του σπιτιού του. Εκεί, γνωρίζει μία γειτόνισσα, που του αφήνει νύξεις για τη... στενή σχέση του άντρα με τον Ηρακλή. Η Σμαρώ αποφασίζει να αφήσει το θέμα της πιθανής ανθρωποκτονίας του Μιχάλη να διαρρεύσει, προκειμένου να προκαλέσει μία σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων που θα τη φέρουν κοντά στον θύτη. Σύντομα, λοιπόν, ο Τζώρτζης εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα και καταθέτει ότι υπήρξε αυτόπτης μόρτυρας της συνάντησης του Σάββα με τον Μιχάλη μία μέρα πριν ο τελευταίος βρεθεί ξαφνικά νεκρός.

Από εκείνη τη στιγμή, ο Σάββας μπαίνει στο στόχαστρο της Αστυνομίας και θεωρείται κύριος ύποπτος. Αργότερα, ο Ζήσης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς σ Βλάσης τον υποχρεώνει να αναλάβει τη μεταφορά ενός παράνομου φορτίου με το καΐκι. Όταν το συζητά με τον Νίκο, συνειδητοποιεί ότι το καΐκι της οικογένειας έχει χρησιμοποιηθεί ξανά γιο αντίστοιχες δουλειές. Τότε ο Ζήσης βρίσκει τον Σάββα και του επιτίθεται, απαιτώντας να μάθει ολόκληρη την αλήθεια.

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved