Survivor: Νέος καβγάς για Εμμανουήλ-Καραγκούνια και ατάκες-φωτιά μεταξύ Ναυσικάς-Μαρτίκα!
Media

Survivor: Νέος καβγάς για Εμμανουήλ-Καραγκούνια και ατάκες-φωτιά μεταξύ Ναυσικάς-Μαρτίκα!

Survivor: Η ζωή στον Άγιο Δομίνικο μόνο... ήρεμα δεν περνάει για τους Κόκκινους και τους Μπλε καθώς οι παίκτες ανάμεσά τους έχουν πολλές... εκκρεμότητες!

Στην καλύβα των Μπλε, οι καυγάδες μεταξύ του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και του Τάκη Καραγκούνια ολοένα και πληθαίνουν. Ο Κωνσταντίνος ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει «κώδικας επικοινωνίας» μεταξύ τους, την ίδια ώρα που ο μισθοφόρος αδυνατεί να ανεχθεί την παρουσία του make up artist στην ίδια ομάδα με εκείνον. Έτσι κάποια στιγμή, όπως παρακολουθήσαμε οι δυο τους ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση στην καλύβα.

Ο Καραγκούνιας ο οποίος δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τη συμπεριφορά του Εμμανουήλ ούτε τώρα κατάφερε να συγκρατηθεί και έτσι, υπήρξε σύγκρουση ανάμεσά τους.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Στην παραλία των Κόκκινων, η κόντρα μεταξύ του Γιώργου Κατσαούνη και του Νίκου Αντωνόπουλου δεν λέει να κοπάσει. Θα καταφέρουν άραγε οι δυο τους να βρουν τη «χρυσή τομή» και να λύσουν τις διαφορές τους ή θα συνεχίσουν να είναι δυο ξένοι στην ίδια ομάδα; Μέχρι τότε, όλοι οι παίκτες των Κόκκινων, έχουν ένα κοινό σημείο που δεν είναι άλλο από την πείνα που τους έχει... θερίσει. Έτσι αποφασίζουν να εκμεταλλευτούν στον αγωνιστικό χώρο την απουσία του Άρη Σοϊλέδη που λόγω τραυματισμού δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί:

Φυσικά, λίγο πριν τον αγώνα, Ναυσικά και Μαρτίκας αντάλλαξαν για ακόμα μία φορά διασταύρωσαν τα πυρά τους. Δείτε τι συνέβη ανάμεσά τους στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved