Chart Show Your Countdown: Τα τρυφερά λόγια Μικρούτσικου-Βόσσου κι οι άγνωστες ιστορίες της Πωλίνας
Media

Chart Show Your Countdown: Τα τρυφερά λόγια Μικρούτσικου-Βόσσου κι οι άγνωστες ιστορίες της Πωλίνας

Chartshow Your Countdown: Απόψε στην αντίστροφη μέτρηση για τα καλύτερα τραγούδια της δεκαετίας του '80 οι εκπλήξεις στο πλατό ήταν αστείρευτες. 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, από τους πρώτους καλεσμένους στο πλατό του σόου όταν είδε τη Σοφία Βόσσου στο πλευρό του καλεσμένη της Δέσποινας Βανδή, δεν μπορούσε να μην μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για την άλλοτε σύντροφό του και στενή του συνεργάτιδα το '80 στη μουσική.

"Όπου υπάρχει αγάπη η απόσταση δεν έχει υπόσταση" είπε, κάνοντας τους παρευρισκόμενους να τον αποθεώσουν με χειροκρότημα.

Η Σοφία Βόσσου φυσικά ερμήνευσε κάποιες παλιές της επιτυχίες. Όπως το "Φιλαράκι" που τραγούδησε μαζί με τη Δέσποινα Βανδή. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η Σοφία Βόσσου όμως ερμήνευσε επίσης το "Για το καλό μου" του Γιάννη Μηλιώκα αλλά και τη "Μετακόμιση" κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα. Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Η Σοφία Βόσσου επανέλαβε για ακόμα μία φορά την ιστορία πίσω από το "Φιλαράκι" το οποίο είχε γράψει για έναν έρωτα που χάθηκε:

Στο πλατό βρέθηκε και ο τότε καρδιοκατακτητής Γιάννης Βούρος ο οποίος μίλησε για την αποθέωση που δεχόταν από το φαν κλαμπ του:

Συνέχεια είχε η εμφάνιση της Πωλίνας η οποία... τα σάρωσε όλα. Η τραγουδίστρια μάλιστα αποκάλυψε ότι όταν ερμήνευσε τις Σεϋχέλες, είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που έγινε η αιτία για την απευθείας αερογραμμή στη χώρα. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Απολαύστε την Πωλίνα σε ερμηνεία μεγάλων επιτυχιών της εκείνο τον καιρό:

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη ήταν η εμφάνιση στη σκηνή της Ελένης Φιλίνη η οποία τραγούδησε τη μεγάλη επιτυχία εκείνης της εποχής, το "Πάμε στον Άδωνη για καφέ".

Τη σκυτάλη πήραν η Έλενα Τσαγκρινού και η Μπέσσυ Αργυράκη και τραγούδησαν μαζί το "Τα κορίτσια ξενυχτάνε μ' ένα μυστικό", απογειώνοντας το κέφι.

Πορφυράκης και Χριστίνα Μαραγκόζη στη συνέχεια τραγούδησαν "Θα προχωράμε μαζί" μοναδικά κερδίζοντας ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα. Δείτε το βίντεο:

Απολαύστε τη Χριστίνα Μαραγκόζη και σε άλλες υπέροχες ερμηνείες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved