Σασμός spoiler: Αυτή η απώλεια θα συγκλονίσει–Ο θρήνος, η τελευταία αγκαλιά & η απουσία από τη δίκη
Media

Σασμός spoiler: Αυτή η απώλεια θα συγκλονίσει–Ο θρήνος, η τελευταία αγκαλιά & η απουσία από τη δίκη

Σασμός spoiler: Η δίκη του Αστέρη πλησιάζει όμως σε αυτή δεν θα καταφέρει να παραστεί μια πολύ δυνατή ηρωίδα.

Στο επεισόδιο της ερχόμενης Πέμπτης θα δούμε πώς θα έχουν εξελιχθεί οι ιστορίες των ηρώων μας ενάμιση χρόνο μετά το φευγιό της Μαρίνας και της Αργυρώς από το χωριό.

Το πρόσωπο που σύμφωνα με το βιβλίο, δεν θα ξαναδούν ποτέ ξανά μάνα και κόρη είναι η γιαγιά Ειρήνη και πρόκειται για μια απώλεια που θα συγκλονίσει καθώς εκείνη αργοπεθαίνει με τον Άγγελο να προσπαθεί να την κρατήσει στη ζωή, το μαράζι της όμως την «τρώει» αργά και σταθερά μέχρι το τελευταίο «αντίο» που μόνο ο Άγγελος θα καταφέρει να της πει μαζί με μια τελευταία αγκαλιά καθώς Μαρίνα και Αργυρώ θα μάθουν το νέο αφού η γιαγιά Ειρήνη έχει φύγει από τη ζωή.

Η γιαγιά Ειρήνη λοιπόν αποχωρεί αφήνοντας ένα επιπλέον δραματικό κενό στη Μαρίνα και την Αργυρώ.

Το σκηνικό αυτό θα γίνει λίγο πριν την έναρξη της δίκης του Αστέρη και φυσικά θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας αυτής.

«Η γιαγιά θα πεθάνει… και στο βιβλίο φεύγει. Υποθέτω από το μαράζι της γιατί μετά από τόσους θανάτους και τόσο πόνο που έχει βιώσει και την ηλικία την οποία κουβαλάει. Είναι μοιραίο να πεθάνει η γιαγιά. Δεν ξέρω πόσο θα τραβήξει η ιστορία, πως θα εξελιχθεί. Στο βιβλίο τουλάχιστον η γιαγιά πεθαίνει λίγο πριν το τέλος», έχει πει η εξαιρετική Όλγα Δαμάνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved