Survivor: Το... μάλε βράσε στο Συμβούλιο με τον Εμμανουήλ που ζήτησε να φύγει! Οργή κι επικές ατάκες
Media

Survivor: Το... μάλε βράσε στο Συμβούλιο με τον Εμμανουήλ που ζήτησε να φύγει! Οργή κι επικές ατάκες

Survivor: Με ατάκες τύπου "Τους έχω κάνει υπερδιάσημους μόνο που βρίσκομαι μαζί τους" και χαρακτηρισμούς τύπου "τραμπούος", ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει βγάλει εκτός εαυτού τους συμπαίκτες του! 

Ο γνωστός make up artist έχει διαχωρίσει τη θέση του από την υπόλοιπη ομάδα και μάλιστα, ήρθε ξανά σε σύγκρουση με τους συμπαίκτες του όταν ήρθε η ώρα για να γευματίσουν. Ο Τάκης μόλις είχε ψαρέψει και η ομάδα μαγείρεψε τα ψάρια μαζί με το ρύζι από τις προμήθειες. Μετά από μεγάλο καβγά και παρά το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος είπε ότι δεν θα έτρωγε, τελικά πήρε τη μερίδα του, μόνο που πέταξε το κομμάτι το ψάρι που είχε μέσα καθώς όπως υποστήριξε, ο Τάκης του είχε πει πως δεν θέλει να φάει ό,τι είχε ψαρέψει. Κάτι που ο μισθοφόρος διέψευσε πως είπε. Δείτε παρακάτω το βίντεο.

Ο Κωνσταντίνος δεν έμεινε εκεί αλλά με σχόλια on camera τύπου "Τους έχω κάνει υπερδιάσημους μόνο που βρίσκομαι μαζί τους" προσπάθησε για ακόμα μία φορά να επιτεθεί εναντίον των συμπαικτών του. Δείτε τι είπε για τους Μπλε στο παρακάτω βίντεο:

Οι εντάσεις όμως δεν σταμάτησαν εδώ αλλά ήρθε ακόμα ένας καβγάς ανάμεσα στον Κωνσταντίνο και τον Τάκη για να φέρει τα πράγματα στα άκρα. Μάλιστα, ακούστηκαν απίστευτες ατάκες. Ο Τάκης οργισμένος του είπε εν εξάλλω: "Γελοίε, καραγκιόζη μην ξαναπιάσεις την κόρη μου στο στόμα σου".

Δείτε τον καβγά ανάμεσα σε Τάκη και Κωνσταντίνο:

Εννοείται πως η ένταση μεταφέρθηκε και στο Συμβούλιο με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να υποστηρίζει πως οι Μπλε τού είπαν να μη φάει στην καλύβα επειδή δεν είχε φέρει καθόλου νίκες. Τι είπε σε αυτή την κατηγορία ο Τάλα; Δείτε παρακάτω:

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ζήτησε να φύγει λίγο από το Συμβούλιο, όμως αυτό κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα καθώς ο ίδιος επέστρεψε και συνέχισε την επίθεσή του στους συμπαίκτες του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved