Μαρία Νικόλτσιου: Θετική στον κορονοϊό η δημοσιογράφος του Alpha- Η ανάρτηση στο Instagram!
Media

Μαρία Νικόλτσιου: Θετική στον κορονοϊό η δημοσιογράφος του Alpha- Η ανάρτηση στο Instagram!

Μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό και τα δελτία ειδήσεων θα παραμείνει, για λίγες μόνο ημέρες, η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου, αφού ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Όσο οι εξελίξεις τρέχουν στην χώρα και πραγματικά, σε όλα τα επίπεδα, η επικαιρότητα γίνεται όλο και πιο βαριά, στην αντίπερα όχθη βλέπουμε ότι η πανδημία συνεχίζει να κυριαρχεί, δεδομένου ότι καθημερινά βλέπουμε ολοένα και περισσότερα κρούσματα.

Η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου, που το όνομά της είναι απόλυτα συνυφασμένο με το κανάλι Alpha, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Απριλίου, ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και ότι η ίδια πρόκειται φυσικά να παραμείνει σε ολιγοήμερη καραντίνα, προκειμένου να το ξεπεράσει με επιτυχία και να επιστρέψει απόλυτα υγιής στα τηλεοπτικά πλατό των δελτίων ειδήσεων, από όπου δηλαδή έχουμε συνηθίσει να την παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια.

Η Μαρία Νικόλτσιου είναι αρκετά ενεργή στα social media, με την ίδια να κάνει καθημερινά posts, τόσο με τους συναδέλφους της, αλλά και με στιγμές από τις προσωπικές τις δραστηριότητες. Η όμορφη δημοσιογράφος ανέβασε, σε σχετική της δημοσίευση δυο self test, όπου και τα δυο ήταν θετικά, γράφοντας χιουμοριστικά: «Άμα είσαι θετικός άνθρωπος ! Και τα δυο θετικά βγαίνουν!»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved