Μαρία Νικόλτσιου: Ο γιος της έχει γενέθλια και του ευχήθηκε με το πιο συγκινητικό post!
Showbiz

Μαρία Νικόλτσιου: Ο γιος της έχει γενέθλια και του ευχήθηκε με το πιο συγκινητικό post!

Η Μαρία Νικόλτσιου πέρα από μια πολύ καλή δημοσιογράφος, είναι πάνω από όλα μια τρυφερή μανούλα, όπου λατρεύει και καμαρώνει τα δυο της παιδιά, τον Λευτέρη και την Αθηνά. 

Η όμορφη παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Αlpha έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την οικογένειά της, καθώς και το πόσο ευτυχισμένη νιώθει μέσα σε αυτήν, με τον σύζυγό της και τα δυο παιδιά, που έχουν αποκτήσει.

Η 1η Δεκεμβρίου είναι για την Μαρία Νικόλτσιου μια πολύ σημαντική μέρα, καθώς γεννήθηκε ο γιος της, Λευτέρης, στον οποίο έχει και μεγάλη αδυναμία. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media, κρατώντας πάντα ενήμερους τους followers και το κοινό της, τόσο για τα επαγγελματικά της βήματα, όσο και για την καθημερινότητά της. Σήμερα (1-12) αποφάσισε να ευχηθεί τα χρόνια πολλά στον γιο της, Λευτέρη, ο οποίος συμπλήρωσε τα 15 του χρόνια, μέσα από σχετικό post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Εκείνη δημοσίευσε μια φωτογραφία από τότε που ήταν ακόμα μικρός και μια επόμενη, όπου σαφώς είναι πιο πρόσφατη και μας δείχνει το πόσο έχει μεγαλώσει και ομορφύνει. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Πριν 15 χρονια ήρθες και γέμισες τη ζωή μας φως και χαρά. Να εισαι πάντα ευτυχισμενος και λεφτερος Λευτέρη μου!"

H Μαρία Νικόλτσιου προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί για εκείνη η οικογένεια είναι κάτι πιο μοναδικό. Η ίδια έχει αποκτήσει και μια 13χρονη κόρη, την Αθηνά.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που συνόδευσαν την όμορφη δημοσίευση, ανήμερα των γεννεθλίων του γιού της:

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Νικόλτσιου: Βόλτα για ψώνια με την κόρη της, Αθηνά! (photos)

Μαρία Νικόλτσιου: Νέα αλλαγή στο look της! Έκοψε τα μαλλιά της κοντά, πολύ κοντά!

Νικόλτσιου-Αλεβίζου-Γρηγοριάδης: «. Η τηλεόραση δεν είναι 100άρι, είναι μαραθώνιος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved