Θάνος Μπίρκος: «Παρακολουθούσα καθημερινά το Σασμό»
Media

Θάνος Μπίρκος: «Παρακολουθούσα καθημερινά το Σασμό»

Ο Θάνος Μπίρκος, υποδύεται τον ισοβίτη «Τόλη Χρηστάκη» στη σειρά, Σασμός.

Ο ισοβίτης Τόλης Χρηστάκης, που στάθηκε στο πλευρό του Αστέρη, είναι ένας 50χρονος λογιστής που λατρεύει το θέατρο και ονειρεύεται να ανεβάσει παράσταση στη φυλακή. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που κατέσφαξε τον εραστή της γυναίκας του με εννιά μαχαιριές, αφού πρώτα του έκανε το τραπέζι και έριξε στην μπίρα του υπνωτικό! Άλλωστε, όπως λέει και ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος, «ο Τόλης είναι ικανός για όλα!».

Ο ταλαντούχος Θάνος Μπίρκoς παρακολουθούσε ανελλιπώς το «Σασμό», μέχρι που έφτασε η στιγμή να ενταχθεί στην υποκριτική ομάδα. «Παρακολουθούσα καθημερινά το "Σασμό" μέχρι που ξεκίνησα στο θέατρο τις παραστάσεις. Παρ' όλα αυτά, φρόντιζα να το βλέπω μετά στο web TV. Με κέρδισε η σειρά από τα πρώτα επεισόδια, τόσο η σκηνοθεσία όσο και η υπόθεση».

Από φανατικός θεατής, τελικά, μέλος της ομάδας και μάλιστα ισοβίτης;

«Στο ίδιο κελί με τον Αστέρη».

Πίσω από τις κάμερες η συνεργασία των δυο συγκρατούμενων πώς κύλησε;

«Υπέροχη η συνεργασία μας τόσο με τον Ορφέα Αυγουστίδη όσο και με τον κύριο Λάζαρο Γεωργακόπουλο. Συζητάμε πριν ξεκινήσουμε να γράφουμε στο φακό τις σκηνές και αυτό θεωρώ πως είναι το πιο σπουδαίο. Ότι η δουλειά δεν γίνεται φασόν. Μελετάμε τις σκηνές και αυτό με ενθουσιάζει, γιατί δίνουμε βάση σε αυτό που πρέπει να πούμε και σε αυτό που πρέπει να κάνουμε για την εξέλιξη της ιστορίας».

thanosbirkos_277638239_1021151365453163_4948948911645913270_n.jpg

Στήριγμα για τον Αστέρη όσο ήταν στη φυλακή;

«Η φυλακή είναι δύσκολο περιβάλλον. Ο Τόλης έχει περάσει αυτή τη διαδικασία. Οπότε όταν μπήκε στη φυλακή ο Αστέρης, ήταν φίλος και στήριγμα του».

Λογιστής με το μικρόβιο του ηθοποιού;

«Φτιάχνοντας τα λογιστικά βιβλία ενός θιάσου... κόλλησε το μικρόβιο. Αγάπησε το θέατρο. Μάλιστα, θέλει να ανεβάσει παράσταση στη φυλακή».

Ποια ανάγκη σας οδήγησε στην υποκριτική;

«Η ανάγκη της έκφρασης. Η ανάγκη του να μεταφέρω ιδέες στον κόσμο, ώστε να σκεφτεί και να αντιμετωπίσει τη ζωή με πιο όμορφο τρόπο», είπε ο Θάνος Μπίρκος στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Διαβάστε επίσης:

Θάνος Μπίρκος στο gossip-tv: H φιλία με τον Κοψιδά, ο ρόλος του Τόλη και το spoiler για τον Σασμό!

Σασμός spoiler – Θάνος Μπίρκος: Η αποκάλυψη για τη σχέση ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη

Σασμός - Θάνος Μπίρκος: «Τα πράγματα για τον Αστέρη και τον Τόλη θα γίνουν πιο σκληρά στη φυλακή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved