Πάνος Νάτσης: Ανατριχιαστικό! Τα πρώτα δέκα συγκλονιστικά δευτερόλεπτα από την σειρά Σέρρες
Media

Πάνος Νάτσης: Ανατριχιαστικό! Τα πρώτα δέκα συγκλονιστικά δευτερόλεπτα από την σειρά Σέρρες

Πάνος Νάτσης: Το τρίτο επεισόδιο της σειράς, «Σέρρες» είναι άκρως συγκινητικό, όπως μας αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσα από τα social media.

Η νέα σειρά, «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη έκανε πρεμιέρα στις 11 Απριλίου σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη. Όπως είχε αποκαλυφθεί ένας από τους ηθοποιούς που συμμετείχε στο καστ ήταν και ο αδικοχαμένος Πάνος Νάτσης.

Έτσι ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ανεβάσει μερικά δευτερόλεπτα από μία σκηνή της σειράς, που απεικονίζει τον Πάνο Νάτση να βάζει μία βαλίτσα στο αυτοκίνητο και να αποχαιρετά τους γονείς τους, κάνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους να... ανατριχιάσουν

«Θα ξανά έρθω, θα τα λέμε και από το τηλέφωνο», ήταν τα λόγια του. Αρκετοί το θεώρησαν τραγική ειρωνεία καθώς ο ίδιος πλέον δεν είναι στη ζωή και συγγενείς και φίλοι πριν λίγο καιρό τον αποχαιρέτησαν και του είπαν το τελευταίο αντίο.

Να σας θυμίσουμε πως ο ηθοποιός οδηγούσε στο κέντρο της Αθήνας και στη διασταύρωση Κεραμεικού και Δεληγιώργη στο Μεταξουργείο ενεπλάκη σε τροχαίο με φορτηγό που μετέφερε μπάζα. Ο θάνατός του, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ήταν ακαριαίος ενώ δεν είναι σίγουρο ότι φορούσε κράνος, το οποίο βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης μετά το συμβάν.

Τραγικές φιγούρες φυσικά στην κηδεία όλοι όσοι αγάπησαν τον Πάνο και θα τον θυμούνται πάντα για την αισιοδοξία, το χαμόγελό του, το πηγαίο ταλέντο του και την αγάπη για τη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved