Survivor: Μαγεμένος ο Κουρκούλης από τον Άγιο Δομίνικο! Τα stories λίγο πριν το πάρτι της Ένωσης!
Media

Survivor: Μαγεμένος ο Κουρκούλης από τον Άγιο Δομίνικο! Τα stories λίγο πριν το πάρτι της Ένωσης!

Survivor: Μία μοναδική εμπειρία βιώνει ο Νίκος Κουρκούλης στον μακρινό Άγιο Δομίνικο όπου προσκλήθηκε από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης για να διασκεδάσει τους παίκτες. 

Απόψε το βράδυ θα παρακολουθήσουμε το πάρτι Ένωσης των δύο ομάδων και οι παίκτες θα κάνουν μπάνιο, θα βάλουν τα... καλά τους και θα βρεθούν σε ένα μαγικό πάρτι όπου η μουσική και ο χορός θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Μάλιστα, πρωταγωνιστής σε αυτό, εκτός βέβαια από τους Κόκκινους και τους Μπλε, θα είναι ο Νίκος Κουρκούλης ο οποίος βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στον Άγιο Δομίνικο γι' αυτόν τον σκοπό.

Ο τραγουδιστής μάλιστα, έχει μαγευτεί τόσο πολύ από τις ομορφιές του εξωτικού προορισμού που ανεβάζει συνεχώς βίντεο με όμορφα τοπία, απαθανατίζει το ηλιοβασίλεμα ή κάποιες ήρεμες στιγμές δίπλα στην υπέροχη παραλία.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Φυσικά ένα δειλινό που χάνεται μέσα στην υπέροχη θάλασσα είναι η τέλεια εικόνα για τον οποιοδήποτε επισκέπτη, πόσο μάλλον για τον Νίκο Κουρκούλη ο οποίος γνώριζε πως θα βρισκόταν εκεί μόνο για λίγες μέρες. Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι πλάκες με τον Γιώργο Λιανό με τον οποίο δείχνουν να έχουν μεταξύ τους πολύ όμορφη χημεία. Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε ο Νίκος Κουρκούλης με πρωταγωνιστή τον παρουσιαστή του Survivor:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved