Σε ξένα χέρια: Ο Λουδοβίκος μαθαίνει ότι ο Χρύσανθος είναι παιδί του Φεγκούδη
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Λουδοβίκος μαθαίνει ότι ο Χρύσανθος είναι παιδί του Φεγκούδη

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (18/4) επεισόδιο.

Ο Φεγκούδης είναι αποφασισμένος να μάθει όλη την αλήθεια για το παιδί και τίποτα δεν τον σταματά. Ο Λουδοβίκος μαθαίνει ότι ο Χρύσανθος είναι παιδί του Φεγκούδη και της Σούλας και σοκάρεται.

Η Διώνη στήνει την ψεύτικη απαγωγή με τη Μαριτίνα κι η Ντάντω προσπαθεί να συλλέξει δείγματα του Μπάμπη και της Τόνιας για την εξέταση DNA.

Πώς θα αντιδράσει η Μαριτίνα όταν ξυπνήσει και μάθει για την απαγωγή; Θα δεχτεί η Μάρω να κουβεντιάσει από κοντά με τον Φεγκούδη;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Σκορδίλω συνέρχεται και απαιτεί εξηγήσεις. Ο Πιπερόπουλος, ο Παντελής και η Διώνη ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σαμποτάρουν το ειδύλλιό της με τον Λουδοβίκο. Ο Πάρης και η Τραβιάτα προχωρούν με την απαγωγή της Μαριτίνας.

Κάποιες επαφές του Πάρη, όμως, και η καχυποψία της Τραβιάτας τους οδηγούν να διαπράξουν την πρώτη «επιτυχημένη απαγωγή χωρίς επιτυχία» στην ιστορία των απαγωγών.

Ο Χρύσανθος πρέπει να βρει τρόπο να διαχειριστεί τις νέες αποκαλύψεις, ενώ η επιμονή του Φεγκούδη να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση του μωρού της Σούλας φέρνει τη Μάρω αντιμέτωπη με νέους μπελάδες.

Κι ενώ η Μαριτίνα βγαίνει προς το παρόν από τη μέση, ο Μάνος προβληματίζεται έντονα από τη συμπεριφορά της Ντάντως.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved