Αυτό το spoiler δεν το περιμεναμε! Ο Αστέρης βρίσκει τη Μανταρίνα και την θάβει δίπλα στον Πετρή
Media

Αυτό το spoiler δεν το περιμεναμε! Ο Αστέρης βρίσκει τη Μανταρίνα και την θάβει δίπλα στον Πετρή

Σασμός spoiler: Στη σκηνή με την κηδεία του Πετρή, είδαμε ένα άκρως συγκινητικό στιγμιότυπο, το οποίο και έκανε πολλούς τηλεθεατές να κλάψουν.

Έτσι λοιπόν μία από τις σκηνές που συγκίνησαν, ήταν και ο αποχαιρετισμός της Μανταρίνας στον Πετρή. Το σκυλί ανέβηκε στο αυτοκίνητο με τον νεκρό Πετρή και άρχισε να γαβγίζει.

Ωστόσο σύμφωνα με τα spoilers δυστυχώς, το σκυλί θα «φύγει» με άδοξο τρόπο. Η γιαγιά Ειρήνη θα ξεσπάσει σε λυγμούς, ενώ ο Άγγελος θα τρέξει στο πλευρό της, παρηγορώντας την.

Το αγαπημένο σκυλάκι του Πετρή θα ξεψυχήσει, αφού πρώτα αρρωστήσει βαριά. Ο Αστέρης, έχοντας αποφυλακιστεί, θα το εντοπίσει στο δρόμο να υποφέρει.

Αν και διστακτικός, θα πάρει την απόφαση να σώσει την Μανταρίνα, οδηγώντας την στο σπίτι των Βρουλάκηδων.

Η γιαγιά Ειρήνη θα τον αντικρίσει από μακριά, εξοργισμένη. Θα του φωνάξει να φύγει, όμως ο Αστέρης θα της αποκαλύψει πως έχει λόγο που έφτασε έξω από το κατώφλι της.

«Η Μανταρίνα χρειάζεται κτηνίατρο», θα της πει και θα φύγει με σκυμμένο το κεφάλι. Δυστυχώς, όμως η οικογένεια δε θα προλάβει να την σώσει. Η Μανταρίνα θα πεθάνει, με αποτέλεσμα ο Πετρής να τη συναντά ξανά.

Όλοι μαζί θα την θάψουν δίπλα στον αδικοχαμένο Πέτρο Βρουλάκη. Η σκηνή αυτή αναμένεται να φέρει δάκρυα στους τηλεθεατές. Οι δυο τους θα σμίξουν ξανά, με την Μανταρίνα να βρίσκεται ξανά κοντά στον αγαπημένο της φίλο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved