Σέρρες: Η πρόθεση για δεύτερο κύκλο της σειράς και τα προβλήματα λόγω του θανάτου του Πάνου Νάτση
Media

Σέρρες: Η πρόθεση για δεύτερο κύκλο της σειράς και τα προβλήματα λόγω του θανάτου του Πάνου Νάτση

Διθυραμβικά σχόλια απέσπασαν τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, που έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤΙ+.

Το comeback του σεναριογράφου και ηθοποιού στη συγγραφή κωμικού σεναρίου, αλλά και στη γενέτειρα του, συνδυάζει ξεκαρδιστικούς διάλογους και συγκίνηση, ενώ εξαιρετική είναι και η ερμηνεία του πρόωρα χαμένου Πάνου Νάτση στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Οδυσσέα.

Θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος μετά το τέλος των 10 επεισοδίων; Στόχος τόσο του Γ. Καπουτζίδη όσο και του ΑΝΤ1 αρχικά ήταν να ξεκινήσουν μέσα στον Μάιο τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν. Ωστόσο, ο θάνατος του ταλαντούχου πρωταγωνιστή Πάνου Νάτση ανέτρεψε τον σχεδιασμό, ενώ προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την ομάδα των «Σερρών», που αναζητά τώρα δειλά τα πατήματα της για την πιθανή συνέχεια.

Πληροφορίες της Real αναφέρουν ότι εξετάζεται ένα εναλλακτικό σενάριο, ώστε να υπάρξει δεύτερος κύκλος. Να μετατοπιστεί η δράση από τον Οδυσσέα (Πάνο Νάτση) στη συμπρωταγωνίστρια Μαριλού Κατσαφάδου. Ακόμα δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση, αλλά η πρόθεση είναι να υπάρξει και συνέχεια της σειράς.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved