Έξαλλη η Καινούργιου με τα αρνητικά σχόλια σε Βανδή-Μπισμπίκη: «Ρε παιδιά, άγιες μέρες, πάτε καλά;»
Media

Έξαλλη η Καινούργιου με τα αρνητικά σχόλια σε Βανδή-Μπισμπίκη: «Ρε παιδιά, άγιες μέρες, πάτε καλά;»

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τα αρνητικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στα social media!

Αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, «Super Κατερίνα»: «Θέλω να πω κάτι λοιπόν… Βλέπουμε τις φωτογραφίες της Δέσποινας και του Βασίλη στο κάλεσμα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, χόρεψαν, ήπιαν τα κρασάκια τους και φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι. Μπαίνω λοιπόν στο Instagram της Δέσποινας, της βάζω καρδούλες και βλέπω τη φωτογραφία τους αργότερα που την είχαν βάλει όλα τα sites. Διαβάζω τα σχόλια από κάτω».

Και πρόσθεσε φανερά ενοχλημέρνη: «Ρε παιδιά, άγιες μέρες, πάτε καλά; Το τι κακίες έγραφε ο κόσμος από κάτω για δύο ανθρώπους που είναι ερωτευμένοι και μαζί. Είναι μία χαρά, δεν έχουν ενοχλήσει κανέναν, έχουν αποφασίσει να ενώσουν τις ζωές τους και βγάζουν μία ωραία φωτογραφία για να ευχηθούν στον κόσμο και λέω πάλι καλά ο κόσμος; Τι κάθονται και γράφουν; Πόση χολή μπορείς να βγάζεις μέρες αγάπης κάτω από μία φωτογραφία. Get a life το λέμε; Κάνουμε αμάν να δούμε έναν τέτοιο έρωτα…»!

Και τόνισε: «Εγώ ήμουν μόνη με τους φίλους μου κι έλεγα “αχ ρε παιδί μου, τι ωραία να είμαι με τον άνθρωπό μου”. Είναι το πρώτο Πάσχα είμαι μόνη μου ουσιαστικά, γιατί είχα χρόνια σχέση, μετά ήμουν με την οικογένειά μου και πάλι μου έλειπε. Λέω κοίτα ένα ωραίο ζευγάρι και πρέπει να βγάλεις χολή; Αυτό ήθελα να πω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, super Κατερίνα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved