Σασμός: Τι αποκάλυψε o Στρατής Χατζησταματίου για τον Μανώλη που υποδύεται;
Media

Σασμός: Τι αποκάλυψε o Στρατής Χατζησταματίου για τον Μανώλη που υποδύεται;

Ο Στρατής Χατζησταματίου υποδύεται τον Μανώλη στη σειρά, «Σασμός» και μίλησε για τη σχέση του με την Κλαίρη.

Όπως αποκάλυψε ο Στρατής Χατζησταματίου, η σχέση με την Κλαίρη πρόκειται να ενδυναμωθεί και μάλιστα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη της αλήθειας. Έτσι, ο «δειλός» Μανώλης θα ξεπεράσει κάθε εμπόδιο για χάρης της αγαπημένη του, Κλαίρη.

Τροχοπέδη η δειλία στη ζωή του ήρωά σας;

«Βλέπουμε ότι έχει κάνει και την τελευταία προσπάθεια να καταδώσει τον Μαθιό και όλα έχουν πάει στράφι. Μετά την ομολογία του “Αμερικάνου”, τον βλέπουμε σε ένα σημείο όπου είναι αποφασισμένος να προχωρήσει. Νιώθει ανήμπορος ν’ αλλάξει οτιδήποτε και με έναν τρόπο σκληραίνει. Συνηθίζει αυτή την κατάσταση. Πλέον, όχι με φόβο απέναντι στον Μαθιό, περισσότερο με θυμό, που βράζει γιατί δεν μπορεί να αλλάξει αυτή τη συνθήκη».

Παρότι στο πλευρό του βρίσκεται η Κλαίρη;

«Αν δεν υπήρχε η Κλαίρη, ο Μανόλης δεν θα είχε φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο. Ωστόσο, μετά την ομολογία του “Αμερικάνου”, δυστυχώς και στην Κλαίρη λέει ψέματα, συνεχίζοντας να κρατά άλλο ένα μυστικό».

Ακροβατεί στην κόψη του ξυραφιού;

«Παρατηρούμε και στη ζωή ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που επηρεάζονται από τον αστάθμητο παράγοντα που λέγεται τύχη. Καθώς είναι και αναβλητικές ιδιοσυγκρασίες, με φοβίες, η ζωή δεν τους φέρνει πάντα αυτά που περιμένουν. Ακόμη κι όταν ο Μανόλης υπερπηδά τα εξωτερικά εμπόδια και τα εσωτερικά, τελικά η πραγματικότητα δεν τον αφήνει να τα καταφέρει. Ο Μανόλης δεν είναι δόλιος και κρύβει πράγματα μόνο για τον εαυτό του. Είναι άνθρωπος αδύναμος».

Αναβλητικός παράγοντας η χαμηλή αυτοεκτίμηση;

«Ξαφνικά, του Μανόλη γεννιέται μια ευκαιρία να ανακαλύψει τι πραγματικά θέλει να κάνει στη ζωή του. Δεν γνωρίζει, όμως, την αξία του ή το πώς μπορεί να κινηθεί με αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση σε αυτό τον κόσμο. Η Κλαίρη είναι μια δύναμη στο πλευρό του και θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει την αξία του».

Ο αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης υποψιάζεται τον Μανόλη για μάρτυρα του φονικού;

«Προς το παρόν, αυτό που βλέπουμε, είναι ότι ο Φραγκιαδάκης είναι πεπεισμένος ότι ο φόνος έχει γίνει από τον Μαθιό. Ωστόσο, μετά την εξέλιξη με την ομολογία του “Αμερικάνου”, κάνει ένα βήμα πίσω και παρατηρεί, με αποτέλεσμα να αφήνει για λίγο τον Μανόλη ήσυχο. Η προσωπική έρευνα του αστυνόμου δεν σταματά ποτέ, για το τι πραγματικά έχει συμβεί στο φονικό. Δεν ξέρω πότε θα συμβεί αυτό, αλλά ο Μανόλης είναι ένας χαρακτήρας που τον έχει στο μυαλό του ο Φραγκιαδάκης πάντα σαν μάρτυρα-κλειδί. Απλά είναι δύσκολο να τον ξεκλειδώσει».

Μετά τα «χαστούκια» που έφαγε από τη ζωή, η Θοδώρα πλησιάζει τον αδελφό της;

«Μετά από μια ζωή συγκρούσεων και πόνου, ανακαλύπτουν ο ένας τον άλλο. Με αυτόν τον τρόπο φωτίζεται η δύναμη της σχέσης τους. Είναι ένα πολύ συγκινητικό κομμάτι η σχέση του Μανόλη με τη Θοδώρα. Σχέση-εξομολογητήριο κυρίως για τη Θοδώρα, καθώς ο Μανόλης συνεχίζει να κρατά το μυστικό του. Είναι πραγματικά στήριγμα ο ένας για τον άλλον».

Ο Μανόλης και η Κλαίρη συνεχίζουν ως ζευγάρι;

«Η σχέση του Μανόλη με την Κλαίρη είναι από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του. Αυτός ο άνθρωπος με πρόβλημα στην όραση, είναι ο μόνος που αντιλήφθηκε ότι ο Μανόλης έχει πληγωθεί βαθιά. Πρόκειται για μια σχέση που όταν φτάσει στην κόψη του ξυραφιού, θα την υπερασπιστεί μέχρι τέλους. Καθώς αναφερόμαστε σε ένα σημείο που θα υπάρξει αργότερα, θέλω να ελπίζω ότι έτσι θα αντιδράσει ο Μανόλης».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Αυτή είναι η πραγματική σχέση Θοδώρας – Μανώλη! Οι φωτό που θα λατρέψεις

Σασμός: Αυτή είναι η πραγματική σχέση Θοδώρας – Μανώλη! Οι φωτό που θα λατρέψεις

Σασμός - Χατζησταματίου: «Είπε ότι έχει σφαίρα στον ώμο από τον αδελφό του πατέρα του λόγω βεντέτας»

Κωτσοβούλου - Χατζησταματίου: «Μας σταματάνε τον δρόμο και μας ρωτάνε τι θα γίνει στον Σασμό»

Σασμός: Στρατής Χατζησταματίου: «Ο Μανόλης και πριν το φονικό φανέρωνε καταπιεσμένο χαρακτήρα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved