Media

Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Δεν πιστεύω ότι η Ουρανία είναι ερωτευμένη με τον Άλκη»

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο του. 

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για τον ρόλο του «Κυριάκου Βαμβακά» στις «Άγριες Μέλισσες». Ο αγαπημένος μας κλαριντζής του Διαφανίου, στη τελευταία σεζόν τον βλέπουμε να περνάει δύσκολα καθώς από τη μια έγινε κοινοτάρχης με όλο το χωρίο να τον κοιτάζει με μισό μάτι ενώ από την άλλη έχασε την «Ουρανίτσα» του, καθώς το ζευγάρι πήρε διαζύγιο. Μάλιστα, κατάφερε για ακόμα μια φορά να είναι στο μάτι του κυκλώνα. Αυτή τη φορά, ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος, ο Ακύλας Μεγαρίτης τον έχει στο «στόχαστρο».

Ο Κυριάκος είναι ξανά στο μάτι του κυκλώνα; Πώς τα καταφέρνει άραγε;

Όπου Κυριάκος και πρόβλημα! Ο Κυριάκος μπαίνει για τα καλά στη δυσμένεια του Ακύλα, ο οποίος τον ξηλώνει από τη θέση του κοινοτάρχη. Αυτήν τη θέση ο Κυριάκος δεν την είχε πάρει για τα αξιώματα και τα μεγαλεία, αλλά για να βοηθήσει το χωριό και την οικογένειά του, καθώς η Ουρανία τούς έχει φέρει στο χείλος της οικονομικής καταστροφής με τη βοήθεια που πρόσφερε στον Σαραντόπουλο. Τη θέση αυτή εν καιρώ χούντας τη δέχτηκε επίσης γιατί χρωστούσε στον Ακύλα, που έσωσε το γιο του, τον Μπάμπη, από την εξορία και τη Λέρο. Όμως, ο Ακύλας έδωσε ένα μάθημα στον Κυριάκο και η καθαίρεσή του ήταν τα αντίποινα για όσα πολύτιμα χάθηκαν από την κατοχή του.

Πώς έφτασε στο σημείο να υπογράφει συναινετικό διαζύγιο με την Ουρανίας;

Ο Κυριάκος έχει γίνει... Σουηδία, που λέω κι εγώ στα γυρίσματα της σειράς μέσα στο καφενείο. Ο χρόνος που πέρασε τον έκανε τόσο πολιτισμένο, σαν να έχει έρθει απευθείας από τη Στοκχόλμη στο Διαφάνι! Δεν είναι λίγα τα λάθη του. Το πρώτο του διαζύγιο και η άστατη ζωή του στα πανηγύρια και στην επαρχία είχαν ως αποτέλεσμα ένα γιο με πολλά προβλήματα στη συμπεριφορά του, τον Μπάμπη. Η μόνιμη σχέση του με την Ουρανία, τη μοδίστρα από το Διαφάνι, έφερε άλλον ένα γάμο, αλλά εκείνος διατηρούσε και εξωσυζυγική σχέση με μια τραγουδίστρια. Η Ουρανία τότε τον συγχώρεσε, παρά τη διπλή του ζωή, κι απέκτησαν μαζί τον Φωτάκο, ενώ εκείνος άφησε τις εμφανίσεις στα πανηγύρια και έβαλε λεφτά στο καφενείο της Βιολέτας. Η απόφασή του να συνεργαστεί με τη χούντα και να έχει πάρε-δώσε με τον Ακύλα, κάτι που δεν άρεσε σε κανέναν στο Διαφάνι, έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει και την Ουρανία να του ζητήσει διαζύγιο. Αλλά δεν φταίει για όλα ο Κυριάκος. Η Ουρανία, βάζοντας υποθήκη μαγαζί και σπίτι για τα χρέη του Σαραντόπουλου, τους οδήγησε στην καταστροφή.

Ο Κυριάκος, με την εμπειρία του, δεν μπορεί να μην είχε καταλάβει ότι η Ουρανία είχε ερωτευτεί τον Σαραντόπουλο...

Για μένα, ο Σαραντόπουλος είναι φανφάρας. «Θα σε κάνω βασίλισσα, θα σε κάνω τρανή σχεδιάστρια στις ΗΠΑ...» Για να δούμε, θα τα κάνει όλα αυτά; Και όχι, δεν πιστεύω ότι η Ουρανία είναι ερωτευμένη με τον Άλκη. Γοητευμένη, ναι, είναι. Ένας επιτυχημένος επαγγελματίας πρόσεξε ένα κορίτσι από ένα χωρίο. Πως να μην είναι ενθουσιασμένη; Η Ουρανία και ο Άλκης μοιράζονται το ίδιο πάθος και το ίδιο όνειρο, τη μόδα. Αυτό τους δένει περισσότερο ως κοινό στοιχείο. Και, βέβαια, την ιντριγκάρει μια ζωή στην Αμερική. Μια κοπέλα από το Διαφάνι, με τη ραπτομηχανή της, να φτάσει στις ΗΠΑ είναι, όπως και να το κάνουμε, αυτό που λέμε «το αμερικάνικο όνειρο». Δεν πιστεύω ότι η Ουρανία ήταν η γυναίκα που θα έβαζε φωτιά στο γάμο της, έχοντας μάλιστα κι ένα παιδί, τον Φώτη. Όμως, δεν μπορεί να καταλάβει τι σχέση έχει ο Κυριάκος με τους Συνταγματάρχες. Όταν οι δυο τους πήραν διαζύγιο, βρήκε τρύπα και τρύπωσε ξανά ο Άλκης και της πρότεινε ρομαντική απόδραση. Όμως για μένα, για αυτόν το χωρισμό, φταίει 50% ο Κυριάκος και 50% η Ουρανία. Είναι δυνατόν ο Κυριάκος να μην είχε καταλάβει ότι η Ουρανία είχε κολακευτεί από το φλερτ του Αλκή; Ναι, το ξέρει και τη συγχωρεί, γιατί τη λατρεύει ακόμη και την αγαπά ως άνθρωπο. Σε αυτήν τη ζωή, ο Κυριάκος έχει δικούς του ανθρώπους τον Μπάμπη, τον Φωτάκο και την Ουρανία. Και όταν αγαπάς, ο εγωισμός πάει περίπατο. Επειδή λοιπόν και αυτός έχει κάνει λάθη στο γάμο του με την Ουρανία, δεν τον παίρνει και πολύ να μιλήσει. Η βαθιά του αγάπη προς τη γυναίκα του τον κάνει να ελπίζει ότι εκείνη δεν θα φύγει για την Αμερική με τον Άλκη, στερώντας του όχι μόνο την ίδια αλλά και το μικρό του γιο, το μεγάλωμά του, τα νεανικά του χρόνια. Κάνει υπομονή μήπως και την κερδίσει πίσω. Για εμένα, είναι ξεκάθαρο ότι ο Κυριάκος θέλει ευτυχισμένη όλη την οικογένεια και προσεύχεται αυτή η ευτυχία να μην έρθει στην Αμερική. Βέβαια, αν τα βρει σκούρα με τον Ακύλα, ίσως η πρόταση του Άλκη και προς τον ίδιο να φύγουν όλοι μαζί στην Αμερική να είναι η μόνη λύση. Πάντως, ο Κυριάκος έχει πλέον ωριμάσει συναισθηματικά και δεν λειτουργεί σαν πατριάρχης μέσα στην οικογένεια.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Η βάφτιση του γιου του θα γίνει το καλοκαίρι - Οι τρεις νονοί

Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Πήρα όλα μου τα κοστούμια και τα έδωσα. Είπα “σήμερα αλλάζω ζωή”»

Άγριες μέλισσες: Ο Κυριάκος και η Ουρανία οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στο διαζύγιο

Bαγγέλης Αλεξανδρής: «Ο Κυριάκος θα έκανε συμφωνία και με το διάβολο για να σώσει τον Μπάμπη»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved