Σασμός spoiler: Η πρώτη σεζόν ρίχνει αυλαία και το τέλος θα είναι δραματικό! Ο μικρός Πετρής έρχεται
Media

Σασμός spoiler: Η πρώτη σεζόν ρίχνει αυλαία και το τέλος θα είναι δραματικό! Ο μικρός Πετρής έρχεται

Σασμός: Αυτό κι είναι spoiler από τον σκηνοθέτη της σειράς, Κώστα Κωστόπουλο. Το τέλος της πρώτης σεζόν θα είναι δραματικό!

Ο ίδιος καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης (27-04) στην εκπομπή Happy Day αποκάλυψε πότε ρίχνει αυλαία, πώς θα είναι το τέλος ενώ αναφέρθηκε και στον γιο της Αργυρώς, τον οποίο αναμένεται, όπως ήδη σας έχουμε γράψει να δούμε ή στο αποψινό επεισόδιο παράλληλα με την επιστροφή της στα Γιάννενα ή στο αυριανό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη «θα το δούμε μέσα στην εβδομάδα. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί που δεν μας κουράζει καθόλου στα γυρίσματα», είπε. Αναφορικά με το τέλος της φετινής σεζόν, ο Κώστας Κωστόπουλος αποκάλυψε πως θα φτάσουμε στο 170ο επεισόδιο, για να μάθουμε αν η Αργυρώ και ο Σταύρος θα παραμείνουν μαζί. «Θα έχουμε δύο θανάτους μέχρι το τέλος της σεζόν».

Η σειρά ρίχνει αυλαία περί τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιούλιου ενώ όπως είπε το τέλος θα είναι δραματικό. «Θα υπάρξει ένα κλείσιμο τόσο δραματικό που να κρατήσει η ένταση και τον Σεπτέμβρη».

Δες το σχετικό απόσπασμα

Τι θα δούμε απόψε

Ο Αστέρης αθωώνεται και είναι ακόμα μουδιασμένος, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Η Αργυρώ μετά το σοκ της απόφασης των δικαστών, βιάζεται να φύγει από το χωριό. Ο Άγγελος επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στην Άσπα. Θα καταφέρει να την πείσει να μείνει;

Ο Γεράσιμος κάνει βήματα για να προσεγγίσει τη Στέλλα. Αργυρώ και Μαρίνα ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα Γιάννενα γιατί εκεί εκτός από τον Σταύρο τους περιμένει με αγωνία και κάποιος άλλος..

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved