Media

Εύη Δρούτσα: Αποκάλυψε τον λόγο που ο Πασχάλης Τερζής δεν θα επιστρέψει στο τραγούδι!

Gossip-tv Team

Η Εύη Δρούτσα παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μεταξύ πολλών αναφέρθηκε στον Πασχάλη Τερζή, λέγοντας ότι είχε μια περιπέτεια με την υγεία του, αλλά τώρα είναι καλά και είναι ξεκάθαρη επιλογή του να απέχει από το τραγούδι. 

Το όνομά της είναι απόλυτα συνυφασμένο με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού πεντεγράμμου, με τις συνεργασίες που έχει στο βιογραφικό της όλα αυτά τα χρόνια να είναι αξιοζήλευτες.

Η Εύη Δρούτσα παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και υπήρξε άκρως αποκαλυτπική σχετικά με τις συνεργασίες που είχε στο παρελθόν και σε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της στον χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Η Εύη Δρούτσα αναφέρθηκε εκτενώς στις σχέσεις που έχει μέχρι και σήμερα με τον Πασχάλη Τερζή, λέγοντας πως είναι άψογες.

Για όλα εκείνα που έχουν ακουστεί για την υγεία του τραγουδιστή, η ίδια ανέφερε πως αντιμετώπιζε ένα θέμα υγείας στα πόδια του, αλλά πλέον είναι πολύ καλά, μιας και έκανε μια επέμβαση και το ξεπέρασε.

Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω με όλους τους καλλιτέχνες, που έχω συνεργαστεί, καλές σχέσεις. Δεν έχω τσακωθεί κι ούτε πρόκειται να τσακωθώ με κανέναν. Ο Πασχάλης Τερζής με παίρνει πάντα τηλέφωνο για χρόνια πολλά, έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση. Μιλάω μαζί του, δεν έχει ξεχάσει Χριστούγεννα, Πάσχα, καμία γιορτή...

Ο Πασχάλης Τερζής είχε μία περιπέτεια με την υγεία του. Πέρασε αυτή η περιπέτεια, γιατί ήταν και κάτι που μπορούσε να τραγουδήσει. Είχε κάτι στα πόδια του, δεν είναι ότι αρρώστησε… Έκανε μία εγχείρηση και είναι μία χαρά. Επέλεξε να είναι εκτός. Έχει ένα πολύ ωραίο κτήμα, μία υπέροχη γυναίκα και τα εγγόνια του. Επέλεξε έτσι και καλά κάνει»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα χαρακτηριστικά δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved