Γιώργος Ηλιόπουλος: «Δεν νομίζω ότι θα έχει καλό τέλος ο Προκοπής!»
Media

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Δεν νομίζω ότι θα έχει καλό τέλος ο Προκοπής!»

Ο αγαπημένος κουρέας των «Άγριων μελισσών», Γιώργος Ηλιόπουλος μίλησε για τον ρόλο του αλλά και για όλα όσα εύχεται να συμβούν στο τέλος της σειράς. 

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για το τέλος του Προκόπη, τη σχέση του Παναγιώτη και της Βιολέτας και για τη σχέση της Λενιώς και του Λάμπρου. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στους κακούς της υπόθεσης αλλά και στον Δούκα. Τι τέλος εύχεται ο αγαπημένος μας κουρέας;

Πως θα θέλατε να εξελιχθεί η ζωή του Προκοπή πριν από την αυλαία;

Αχ, δεν νομίζω ότι θα έχει καλό τέλος ο Προκοπής! Ειδικά στα συναισθηματικά του, δεν πιστεύω ότι θα φτιάξει τη ζωή του, ώστε να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, και να κάνει οικογένεια. Από την άλλη μεριά, ούτε ο ξάδερφος του, ο Παναγιώτης, έπεισε τη Βιολέτα για το επόμενο βήμα. Αλλά ο Παναγιώτης με τη Βιολέτα είναι ο ένας μέσα στη ζωή του άλλου και δεν χρειάζεται πάντα το συναίσθημα να είναι ερωτικό για να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία. Για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, τη Λενιώ και τον Λάμπρο, στους οποίους ο Προκοπής έχει ιδιαίτερη αδυναμία, θέλω επιτέλους να ευτυχήσουν σε αυτήν τη ζωή γιατί το αξίζουν. Για τον παπα-Γρηγόρη, που βίωσε όλο αυτό τον εξευτελισμό να του βγάλουν τα ράσα, θέλω γαλήνη και δικαίωση. Ο παπα-Γρηγόρης δεν είναι απλά ένας ιερέας και πνευματικός άνθρωπος για το Διαφάνι. Είναι η ίδια η ψυχή του χωριού.

Για τους κακούς, τι τέλος εύχεστε;

Θα ξεκινήσω με τον Ακύλα, που έχει κάνει τόσο άθλια πράγματα, θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μιλάμε για ένα κτήνος, ένα σαδιστή, ένα άτομο χωρίς καμία ηθική, με διεστραμμένη αντίληψη της πραγματικότητας. Από αυτόν περιμένεις ό,τι πιο ψυχωτικό υπάρχει και εύχομαι να τιμωρηθεί και να απαλλαγεί από αυτόν το Διαφάνι. Για τον Δούκα, δεν ξέρω τι τέλος θα ήθελα. Η αλήθεια είναι ότι στον τρίτο κύκλο της σειράς ο Δούκας έχει μετανιώσει για πολλά πράγματα. Δυο αδέλφια του έχουν χαθεί εξαιτίας του, τα παιδιά του του έχουν γυρίσει την πλάτη, το έχει πάρει για τα καλά το μάθημα του. Συντριβή, λοιπόν, για τον τσιφλικά που έχει συνείδηση δεν την έχει χάσει εντελώς. Ο Δούκας πήρε ένα σκληρό μάθημα από τη ζωή την ίδια ότι πότε κερδίζεις και πότε χάνεις. Και αυτό το έμαθε και με τις ερωτικές απιστίες και την προδοσία της γυναίκας του, της Μυρσίνης. Ο Δούκας για μένα στον τρίτο κύκλο της σειράς κατάλαβε ότι υπάρχουν όρια. Όσο για τον Μελέτη... τι να πω; Για εμένα, είναι ένας κακός με υπέροχη ερμηνεία! Χαίρομαι πολύ για τον Γιώργο Γεροντιδάκη, γιατί τον είχα και μαθητή μου στη δραματική σχολή. Ο Γιώργος έδωσε μια σπουδαία ερμηνεία στις «Άγριες μέλισσες». Έπαιξε έναν πολύ δύσκολο, σκληρό χαρακτήρα. Έναν άνθρωπο που μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι τα παιδιά είναι το περιβάλλον τους. Έρχονται λευκά χαρτιά, κι αν μεγαλώσουν χωρίς αγάπη, γίνονται ψυχροί εκτελεστές. Αν ο Μελέτης μεγάλωνε στα χέρια της Αννέτ θα ήταν άλλος άνθρωπος. Η αγάπη για μένα είναι παντοδύναμη, αυτή και μόνο μεγαλώνει σωστούς ανθρώπους.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος στο gossip-tv: «Θα πενθώ για καιρό τις Άγριες Μέλισσες όταν σταματήσουν»

Άγριες μέλισσες: Ο Προκόπης είναι σαν βόμβα έτοιμη να εκραγεί

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Θα δούμε ένα διαφορετικό Προκοπή, ο οποίος θα καθηλώσει τους τηλεθεατές»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved