Media

Σε ξένα χέρια: Ο τραυματισμένος Ταρζάν, δέχεται επισκέψεις στο δωμάτιο του νοσοκομείου

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (10/5) επεισόδιο.

Όσο η Σκορδίλω αποδεικνύεται σκληρή στις οικονομικές διαπραγματεύσεις με τον Φεγκούδη, ώστε να του δώσει την πλειοψηφία των μετοχών της εταιρείας του… στο σπίτι του Φεγκούδη, ετοιμάζεται γιορτή.

Η Ντάντω με τη Σούλα, οργανώνουν ένα μεγάλο τραπέζι, όπου οι καλεσμένοι θα μάθουν για πρώτη φορά, τη συγγένεια τους με τον Χρύσανθο. Ο παπάς άραγε θα δεχθεί το κάλεσμα και θα παραβρεθεί σε αυτή τη συνάντηση;

Παράλληλα, ο τραυματισμένος Ταρζάν, δέχεται επισκέψεις στο δωμάτιο του νοσοκομείου, από τη Μαριτίνα και τον Πιπερόπουλο.

Μήπως ήρθε η ώρα ο Ταρζάν, να ανοίξει το στόμα του και να αποκαλύψει, ότι αυτός άφησε το μωρό της Τόνιας στο αμάξι του Μάνου;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Χρύσανθος εκπλήσσεται από την επαγγελματική πρόταση που του προτείνει η Διώνη όσο εκείνη βρίσκεται στον ναό ενώ η Πελαγία προσπαθεί να προστατεύσει τον αδερφό της από τις απρόβλεπτες αντιδράσεις του Φεγκούδη, σε περίπτωση που μάθει την αλήθεια.

Ο Πιπερόπουλος συνειδητοποιεί ότι η Σκορδίλω ετοιμάζει την προδοσία του αιώνα και παίρνει τα μέτρα του ενώ η Τόνια προτείνει στον Φεγκούδη μία λύση προκειμένου να σιγουρέψει το ραντεβού του με την Σκορδίλω για την μεταβίβαση των μετοχών.

Πώς θα αντιδράσει η Μαριτίνα στον χωρισμό της με τον Μάνο; Με ποιο τρόπο θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι της Ντάντως;

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved