Σε ξένα χέρια: Ο Πιπερόπουλος γίνεται έξαλλος με απρόβλεπτες συνέπειες
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Πιπερόπουλος γίνεται έξαλλος με απρόβλεπτες συνέπειες

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (18/5) επεισόδιο.

Η αποκάλυψη της Σκορδίλως για το συμβόλαιο με τον Φεγκούδη κάνει έξαλλο τον Πιπερόπουλο με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους, ενώ ο Μάνος περιμένει με αγωνία να μάθει αν η Τόνια θα δεχτεί το δαχτυλίδι.

Η Τόνια βρίσκει δουλειά στην Κρήτη και αποφασίζει να φύγει με το παιδί ενώ ο Πάρης και η Πελαγία βρίσκονται τη λάθος ώρα στο λάθος σημείο.

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Φεγκούδη και τη Σούλα; Θα προλάβει ο Μάνος την Τόνια πριν εκείνη φύγει; Και τέλος, ποια θα είναι η απόφαση του Ανακριτή για τον Μάνο;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Μάνος δίνει κατάθεση αποφασισμένος να αναλάβει τις ευθύνες του. Στο πλευρό του παραμένει σταθερά ο Χρύσανθος και η Μαριτίνα. Η Τόνια προσπαθεί να ξεπεράσει τα τραύματά της και να αφοσιωθεί στον Μπάμπη, όσο η Σούλα και ο Φεγκούδης παλεύουν να γεφυρώσουν χάσματα και να γιατρέψουν πληγές.

Στο μεταξύ, η Πελαγία και ο Πάρης βρίσκονται σε κρυφό ραντεβού και αναθερμαίνουν τη σχέση τους. Ενώ η Τραβιάτα ψάχνει απεγνωσμένα να τους εντοπίσει, η Διώνη πασχίζει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της.

Η Σκορδίλω συναντιέται με τον Πιπερόπουλο και το κλίμα μυρίζει μπαρούτι.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved