MasterChef: Η τελευταία ομαδική δοκιμασία ξεκίνησε - Οι κριτές απαίτησαν ιδιαίτερη προσοχή
Media

MasterChef: Η τελευταία ομαδική δοκιμασία ξεκίνησε - Οι κριτές απαίτησαν ιδιαίτερη προσοχή

MasterChef: Οι δυο ομάδες διαμορφώθηκαν και ήρθαν τα πάνω κάτω με τις νέες αρχηγίες.

Η τελευταία Ομαδική Δοκιμασία της χρονιάς ξεκίνησε , ωστόσο θα είναι διήμερη και θα διεξαχθεί σε δύο μέρη. Η νικήτρια ομάδα θα προκύψει από το άθροισμα των βαθμολογιών στις δυο Ομαδικές Δοκιμασίες.

Στο πρώτο μέρος αυτής της Ομαδικής Δοκιμασίας, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν τους διαγωνιζόμενους στο σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου για ένα αξέχαστο ταξίδι με το θρυλικό βαγόνι-εστιατόριο του «Orient Express».

Οι δυο ομάδες κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα μενού τεσσάρων πιάτων, αποτελούμενο από μια σούπα consommé, ένα ορεκτικό πιάτο, ένα κυρίως πιάτο με θαλασσινά και ένα κυρίως πιάτο με κρέας, έχοντας κάθε ομάδα διαφορετικά βασικά υλικά στη διάθεσή της. Σε αυτή τη δοκιμασία οι κριτές απαίτησαν ιδιαίτερη προσοχή και πιάτα υψηλής γαστρονομίας, αντάξια της ιστορίας του θρυλικού αυτού βαγονιού.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας του Tεστ Δημιουργικότητας και ήταν εκείνη που έπρεπε να διαχειριστεί τα πλεονεκτήματα της τελευταίας δοκιμασίας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved