Μανώλης Κλωνάρης: Φεύγει από τη «Γη της Ελιάς» και πηγαίνει στο «Κόκκινο Ποτάμι»
Media

Μανώλης Κλωνάρης: Φεύγει από τη «Γη της Ελιάς» και πηγαίνει στο «Κόκκινο Ποτάμι»

H Γη της Ελιάς: Ένα τραγικό τέλος πρόκειται να βρει τον «Ανέστη» που υποδύεται ο Μανώλης Κλωνάρης ενώ από τη νέα σεζόν, θα εμφανιστεί με έναν ανατρεπτικό ρόλο, στο «Κόκκινο Ποτάμι»

Ο 31χρονος Μανώλης Κλωνάρης, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον αρχηγό στον ελαιώνα των Βρεττάκων από τη «Γη της Ελιάς», «μετακομίζει» στο «Κόκκινο Ποτάμι»! Ο τηλεοπτικός Ανέστης λοιπόν θα πεθάνει με τραγικό τρόπο στη σειρά «Γη της Ελιάς» και δεν θα συνεχίσει στη δεύτερη σεζόν του MEGA, αλλά οι τηλεθεατές θα τον συναντήσουν στο «Κόκκινο Ποτάμι» στο Open.

Ένας χαρακτήρας που μας έχει προβληματίσει αρκετά στο σίριαλ του Αντρέα Γεωργίου φεύγει από την Μάνη για να συμμετάσχει στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς εποχής του Μανούσου Μανουσάκη στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ροδίτης ηθοποιός (που στο παρελθόν έχει απασχολήσει και τις εκπομπές lifestyle για τον δεσμό που διατηρούσε με την ηθοποιό Τζόυς Ευείδη) θα διαβεί τις όχθες του «Κόκκινο Ποταμού» σε έναν ρόλο ανατρεπτικό.

Η συνέχεια της σειράς εστιάζει στην περίοδο 1919-1924. Ο δεύτερος κύκλος ξεκινά στη Θεσσαλονίκη, όπου θα δούμε τον ερχομό των πρώτων Πόντιων προσφύγων -που έχουν φύγει κυνηγημένοι- στην Ελλάδα. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο, μετά πρώτα ονόματα να έχουν γίνει γνωστά (Παντούση, Πουλάκης, Κοζάκος , Κουρτίδης κ.α).

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Μανώλης Κλωνάρης: Για το ρόλο του στη Γη της Ελιάς: «Για όνομα του Θεού»

Μανώλης Κλωνάρης: Ο Ανέστης από τη Γη της Ελιάς, η ηλικία, οι 3 αδερφές και ο έρωτας με την Ευείδη

Η Γη της Ελιάς: Mανώλης Κλωνάρης: «Εύχομαι ο Ανέστης να βρεθεί απέναντι στο νόμο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved