MasterChef: Η μπλε ομάδα κέρδισε την ομαδική δοκιμασία- Η ανακοίνωση Ιωαννίδη τους άφησε άναυδους!
Media

MasterChef: Η μπλε ομάδα κέρδισε την ομαδική δοκιμασία- Η ανακοίνωση Ιωαννίδη τους άφησε άναυδους!

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (20-5) οι ανατροπές ήταν εκείνες που πρωταγωνίστησαν, ενώ δημιουργήθηκε και η τελική πεντάδα του διαγωνισμού!

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και οι τηλεθεατές παρακολουθούν ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια και πολλοί είναι και φανατικοί!

Μετά την τελευταία ομαδική μαγειρική δοκιμασία του MasterChef, οι καλύτεροι 6 του διαγωνισμού απέδειξαν, για ακόμα μια φορά, το πόσο υψηλό είναι το επίπεδό τους και το πόσο πολύ αξίζουν, βάσει των δυνατοτήτων τους, που έχουν φτάσει μέχρι αυτό το σημείο. Η μπλε ομάδα απαρτιζόταν από την Καλλιόπη, που ήταν και η αρχηγός, τον Γιάννο και τον Πάνο, ενώ στην κόκκινη ομάδα ήταν η Ελπίδα, ο Νικήτας και ο Χριστόφορος.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, παρακολουθήσαμε την ετυμηγορία των κριτών, οι οποίοι έκριναν ότι η μπλε ομάδα τα πήγε λίγο καλύτερα και έτσι κέρδισαν με διαφορά μόλις 3 βαθμούς, έναντι των κόκκινων.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε και ορισμένες ανακοινώσεις στο τέλος της βαθμολογίας, η οποία και αφορούσε τον Πάνο, την Καλλιόπη και τον Γιάννο, οι οποίοι και μόλις είχαν κερδίσει την πρόκρισή τους στην τελική πεντάδα του MasterChef.

O κριτής τους ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει μαγειρική δοκιμασία, με την καλύτερη προσπάθεια από τους τρεις τους να περνάει απευθείας στην τελική τετράδα, με τους παίκτες να τον κοιτούν έκπληκτοι και έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved