Media

MasterChef: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελπίδα Μορφούλη - Τι συνέβη; (video)

Gossip-tv Team

MasterChef: Οι παίκτες ήταν αρκετά ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι καθώς φτάνουν στην τελική ευθεία από το μεγάλο έπαθλο. Όπως ήταν φυσικό όλοι ήθελαν ένα άριστο αποτέλεσμα.

Η δεύτερη μέρα της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας συνεχίστηκε σήμερα (19/5) και ι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν τρία πιάτα υψηλής γαστρονομίας, με διαφορετικό υλικό να πρωταγωνιστεί στο καθένα.

Η δοκιμασία, ωστόσο, δεν θα είναι τόσο εύκολη, αφού οι δυο ομάδες έπρεπε να αποδείξουν πόσο εύκολα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες και να προσαρμόσουν τις ιδέες και τις τεχνικές τους σε συνθήκες απουσίας ηλεκτρικών συσκευών.

Κατά τη διάρκεια τις ετοιμασίας των πιάτων, η Ελπίδα Μορφούλη «λύγισε» μιλώντας στην κάμερα του MasterChef.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια ρωτήθηκε από τους συντελεστές της εκπομπής που θα ήθελε να αφιερώσει την προσπάθεια της, με την ίδια να ξεσπά σε κλάματα, μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή της.

«Και εκεί που λες πως τελειώνουν τα κλάματα… Πανάθεμα σε, τελευταία ομαδική! Αυτό το πιάτο είναι αφιερωμένο στον μπαμπάκο μου, στην τεράστια για μένα προσπάθεια που έχω κάνει για να είμαι εδώ», δήλωσε αρχικά η Ελπίδα.

Και συμπλήρωσε:«Αγαπώ πολύ την οικογένεια μου και μου έχουν λείψει υπερβολικά! Αυτό σήμερα είναι όλο αφιερωμένο. Ε, πανάθεμα σε».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved