MasterChef: Η Καλλιόπη κέρδισε την δοκιμασία και πέρασε απευθείας στην τετράδα!
Media

MasterChef: Η Καλλιόπη κέρδισε την δοκιμασία και πέρασε απευθείας στην τετράδα!

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (20-5) μετά από την νίκη των μπλε στην ομαδική δοκιμασία, μια μεγάλη έκπληξη τους περίμενε και οδηγήθηκαν σε μαγειρική δοκιμασία. 

Λίγα μόνο επεισόδια απομένουν, μέχρι να μάθουμε τον μεγάλο νικητή του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής, ο οποίος θα κερδίσει και το μεγάλο έπαθλο!

Η μπλε ομάδα, η οποία και κέρδισε την τελευταία μαγειρική δοκιμασία, απαρτιζόταν από την Καλλιόπη, τον Γιάννο και τον Πάνο, οι οποίοι και πέρασαν απευθείας στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού. Λίγο μετά την ανακοίνωση της νίκης τους, ο Πάνος Ιωαννίδης θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση, η οποία και άφησε τους παίκτες άφωνους.

Ο Πάνος, ο Γιάννος και η Καλλιόπη θα ερχόντουσαν αντιμέτωποι με μια δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και ο νικητής θα ήταν εκείνος που θα πέρναγε στην τελική τετράδα του MasterChef. Μετά από την ετυμηγορία των κριτών και του καλεσμένου σεφ, ο Γιάννος ήταν εκείνος που είχε την χαμηλότερη βαθμολογία, μιας και του έβαλαν όλοι 5, επομένως εκείνος ήταν που ανέβηκε πρώτος στον εξώστη.

Ο Πάνος και η Καλλιόπη είχαν πολύ κοντινές αποδόσεις, με τελική νικήτρια την Καλλιόπη, η οποία και δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει ότι είναι στην τελική τετράδα και ξέσπασε σε κλάμματα ευχαριστώντας τους κριτές για την βαθμολογία της και για τα όλα όσα έχει μάθει απο εκείνους.

Μόλις ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος της είπε ότι είναι ο ορισμός της εξέλιξης, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και είπε ότι δεν μπορεί παρά να νιώθει περήφανη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved