MasterChef: Η «συγκινητική αυλαία» του Mystery Box- Οι παίκτες υποδέχτηκαν τις οικογένειές τους!
Media

MasterChef: Η «συγκινητική αυλαία» του Mystery Box- Οι παίκτες υποδέχτηκαν τις οικογένειές τους!

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (23-5) μια πολύ συγκνητική έκπληξη περίμενε τους επίδοξους Mastechefs, μιας και υποδέχτηκαν στην κουζίνα άτομα από την οικογένειά τους!

Όσο πλησιάζει προς το τέλος του το ριάλιτι μαγειρικής, οι στιγμές που παρακολουθούμε έιναι όλο και πιο συγκινητικές, με τους παίκτες να φτάνουν σιγά- σιγά στην τελική ευθεία.

Κατά την έναρξη του σημερινού επεισοδίου του MasterChef, οι καλύτεροι έξι του διαγωνισμού μπήκαν στην κουζίνα, για ακόμα μια απαιτητική δοκιμασία. Η Καλλιόπη οδηγήθηκε απευθείας στον εξώστη, μιας και ήταν η νικήτρια της τελευταίας μαγειρικής δοκιμασίας και κατάφερε να περάσει στην χρυσή τετράδα του διαγωνισμού. Η σημερινή μαγειρική μονομαχία είχε να κάνει με το τελευταίο Mystery Box, όπου είχε και μια ιδιαιτερότητα!

Μόλις οι παίκτες σήκωσαν τα κουτιά, τα οποία υποτίθεται ότι θα έκρυβαν τα υλικά για την παρασκευή του πιάτου, εκεί ακριβώς είδαν ένα κινητό, από το οποίο και στη συνέχεια παρακολούθησαν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όλοι τους ήταν συγκινημένοι και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβαινε, μέχρι που οι οικογένειες εισέβαλλαν στην κουζίνα του MasterChef και οι αγκαλιές ήταν εκείνες που πρωταγωνίστησαν.

Το ζητούμενο του Mystery Box ήταν οι αναμνήσεις και η ιστορία πίσω από το πιάτο, που θα έκαναν οι 5 παίκτες. Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου Mystery Box είχε να κάνει με το γεγονός ότι οι κριτές έψαχναν το χειρότερο πιάτο και όχι το καλύτερο, ενώ εκείνος με την χειρότερη επίδοση, θα αποχωρούσε από τον διαγωνισμό, μια μόλις ανάσα πριν την τελική χρυσή 5αδα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved