MasterChef: Μετά την επική νίκη της, το Twitter «αποθέωσε» την Καλλιόπη- Την θέλουν νικήτρια!
Media

MasterChef: Μετά την επική νίκη της, το Twitter «αποθέωσε» την Καλλιόπη- Την θέλουν νικήτρια!

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (20-5) μετά από μια πολύ απαιτητική δοκιμασία, η Καλλιόπη αναδείχθηκε νικήτρια και οδηγήθηκε απευθείας στην τελική τετράδα του διαγωνισμού. 

Σε λίγα μόλις επεισόδια, θα γνωρίζουμε τον νικητή του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής, ο οποίος και θα έχει όλα τα εφόδια για να κάνει μια πολύ μεγάλη καριέρα στην μαγειρική!

Η Καλλιόπη είναι μια παίκτρια, η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή από όλους και οι περισσότεροι εκτιμούν την προσπάθεια που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα και το πόσο έχει βελτιωθεί μέσα στον διαγωνισμό. Υπήρξαν όμως και στιγμές, που πολλοί υποτίμησαν τις ικανότητές της και δεν πίστεψαν ποτέ ότι θα μπορούσε να φτάσει ψηλά, μιας και είχε μάθει να μαγειρεύει σε μια ταβέρνα και δεν είχε σπουδάσει κάτι σχετικό.

Μάλιστα, η ίδια πολλές φορές έχει πει ότι είναι το "κορίτσι της ταβέρνας", μιας και εκεί έμαθε να μαγειρεύει. Η σεμνότητα της, η απλότητα, αλλά και η απουσία έπαρσης στον χαρακτήρα της, έχουν κάνει το τηλεοπτικό κοινό να την εκτιμά πολύ και να την θέλουν φετινή νικήτρια του διαγωνισμού.

Δείτε το βίντεο με τα πρώτα λόγια της μετά την νίκη της:

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα μέσα από τα σχόλια στο Twitter το βράδυ της Παρασκευής 20 Μαΐου, όπου μετά τη νίκη της, που την οδήγησε απευθείας στην τελική τετράδα του διαγωνισμού, την "αποθέωσαν" στα σχόλια και δεν μπορούσαν να μην χειροκροτήσουν την φανταστική προσπάθειά της!

Δείτε τα πιο απολαυστικά Tweets στην παρακάτω gallery:

Σημειώνεται ότι η Καλλιόπη είχε δοκιμάσει το MasterChef και την περσινή σεζόν, αλλά δεν είχε καταφέρει να προχωρήσει!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved