Γη της Ελιάς: Χάιδω και Βασιλική «σταύρωσαν» τον Φίλιππο- Οι χρήστες του Twitter τον «χειροκρότησαν»
Media

Γη της Ελιάς: Χάιδω και Βασιλική «σταύρωσαν» τον Φίλιππο- Οι χρήστες του Twitter τον «χειροκρότησαν»

Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (23-5), μια επίσκεψη του Φίλιππου στο νοσοκομείο, έγινε η αφορμή για να του "τα ψάλλουν" η Χάιδω και η Αρετή. 

Καταγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, με το μωρό του Φίλιππου και της Βασιλικής να συνεχίζει να νοσηλεύεται σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (23-5) στη Γη της Ελιάς, παρακολουθήσαμε τον Φίλιππο να πηγαίνει στο νοσοκομείο, με σκοπό να μάθει όλα τα νεότερα για την υγεία της κόρης του, η οποία μετά τον τραυματισμό της, βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, για να μπορέσει να γίνει καλύτερα. Οι γιατροί, μετά το εξιτήριό του, του απαγόρευσαν να πηγαίνει στο νοσοκομείο, για να μην κολλήσει κάποια μικρόβιο. Ωστόσο, εκείνος δεν τους άκουσε, μιας και ήθελε και είναι δίπλα στην κόρη του.

Η Χάιδω και η Βασιλική ξεκίνησαν να του φωνάζουν, με τον Στάθη να λέει ότι τον καταλαβαίνει, προφανώς για να τον κάνει να νιώσει, έστω και για λίγο, καλύτερα. Οι χρήστες του Twitter "άστραψαν και βρόντηξαν" μιας και ο Φίλιππος είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο και θεώρησαν άδικη την συμπεριφορά τόσο της Χάιδως, όσο και της Βασιλικής.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved