MasterChef: Ο Χριστόφορος αποχώρησε από τον διαγωνισμό- Αυτή είναι η τελική πεντάδα!
Media

MasterChef: Ο Χριστόφορος αποχώρησε από τον διαγωνισμό- Αυτή είναι η τελική πεντάδα!

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (23-5) παρακολουθήσαμε μια ιδιαίτερη δοκιμασία, η οποία και οδήγησε στην τελική 5αδα του διαγωνισμού. 

Σε λίγες μόνο εβδομάδες, θα γνωρίζουμε τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού, ο οποίος και θα κερδίσει το μεγάλο και σημαντικότατο έπαθλο.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, παρακολουθήσαμε την τελευταία δοκιμασία του Mystery Box, το οποίο και είχε ως θέμα τις αναμνήσεις και τις μυρωδιές από οικογενειακές στιγμές. Από την πρώτη στιγμή, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, μιας και άτομα από την οικογένεια του κάθε παίκτη "εισέβαλαν" στην κουζίνα του διαγωνισμού και χάρισαν χαμόγελα χαράς στα δικά τους πρόσωπα.

Καθ' 'ολη την διάρκεια της δοκιμασίας, τα συγγενικά πρόσωπα βρίσκονταν στον εξώστη και προσπαθούσαν να εμψυχώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τους παίκτες, οι οποίοι και είχαν μόνο μια ώρα διαθέσιμη, για να βγάλουν ένα φανταστικό πιάτο, το οποίο και θα τους οδηγούσε στην τελική πεντάδα του MasterChef.

Κατά την διάρκεια της κριτικής, οι τρεις σεφ έδωσαν το πρώτο εισιτήριο για την πεντάδα στην Ελπίδα, στην οποία και είπαν ότι είχε την καλύτερη προσπάθεια και ότι αν ήταν δοκιμασία χωρίς αποχώρηση, θα κέρδιζε. Ο Γιάννος ήταν ο επόμενος, ενώ στη συνέχεια απέμειναν οι προσπάθειες του Πάνου, του Χριστόφορου και του Νικήτα, οι οποίες και είχαν ελάχιστες αδυναμίες.

Από τις τρεις προσπάθειες, η πιο αδύναμη ήταν εκείνη του Χριστόφορου, μιας και, ενώ οι παρασκευές του ήταν πολύ νόστιμες, είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια. Ο Χριστόφορος δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος και χαρούμενος που έφτασε μέχρι αυτό το σημείο και με όλη του την καρδιά ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες.

Η τελική πεντάδα του MasterChef έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  • Ελπίδα
  • Καλλιόπη
  • Γιάννος
  • Πάνος
  • Νικήτας

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved