Media

Δημήτρης Ουγγάρεζος: Η απάντησή του on camera στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Φιλάκια πολλά και από εμένα»

Gossip-tv Team

Ο  Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για το συμβόλαιό του με το Mega και με την εκπομπή, Ελένη ενώ δεν δίστασε να απαντήσει στις πρόσφατες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου, μετά την κριτική του.

Αρχικά ο παρουσιαστής είπε: «Έχω συμβόλαιο με το Mega. Αν το κανάλι και η Ελένη με θέλουν, συνεχίζουμε. Πραγματικά είναι ένα περιβάλλον, μία οικογένεια και η Ελένη μια παρουσιάστρια που ξυπνώντας το πρωί κάνω τον σταυρό μου κι ευχαριστώ το Θεό που βρίσκομαι εκεί», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Και για τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου, ο Δημήτρης Ουγγάρεζος τόνισε: «Δεν θέλω καθόλου να το συνεχίσω αυτό. Βασικά δεν θέλω να υπάρχουν καθόλου αυτές οι απαντήσεις από το δρόμο, από αυτά… Ας το αφήσουμε εδώ, όλα καλά, φιλάκια κι από μένα, όλα καλά».

Να σας θυμίσουμε ότι η Ιωάννα είχε πει μέσα από την εκπομπή της: «Αυτό το μάτι του κυκλώνα… Θα μας ακούει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έχει δώσει μια ιδιαίτερη εξήγηση. Αλλά με μεγάλη χαρά ή θα του κάνω tweet ή θα του στείλω ένα μήνυμα για να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει για εμάς που μετεωρολογικά δεν έχουμε γνώσεις ούτε οφείλουμε να έχουμε γνώσεις.»! Και συνέχισε λέγοντας: «Κι αν όντως μπει στο μάτι του κυκλώνα, εκεί που επικρατεί ηρεμία, να δούμε πώς θα αισθάνεται αλήθεια. Ήρεμος και χαλαρός… τι καλά που είμαι εδώ; Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου, από την… σόουπιτς με αγάπη» και με αυτόν τον τρόπο η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην αφήνει να πέσει τίποτα κάτω για όσα λέγονται ή γράφονται για εκείνη!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Happy Day!

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου σε Ουγγαρέζο: «Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου από την… σόουπιτς με αγάπη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved