Σασμός sneak preview: Η παπαδιά εκφράζει τις ανησυχίες της για τον τσακωμό του Άγγελου με τον Μαθιό
Media

Σασμός sneak preview: Η παπαδιά εκφράζει τις ανησυχίες της για τον τσακωμό του Άγγελου με τον Μαθιό

Σασμός sneak preview: Το σχέδιο του Άγγελου, για την αγορά του κτήματος του Αστέρη προχωράει κανονικά. Ο Αστέρης ανυποψίαστος νιώθει ότι παίρνει μια οικονομική ανάσα.

Τα δύο ζευγάρια που σχεδιάζουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους, ο Μαθιός με τη Βασιλική και ο Αντώνης με τη Μαρίνα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Σταύρος ψάχνοντας για συμπαίκτη θα καλέσει τον φίλο του τον Χρήστο μη γνωρίζοντας ότι τηλεφωνεί στον Αστέρη.

Ο Γεράσιμος αποφασίζει να μιλήσει στον Καραπάνο για τον γιο του. Πώς θα αντιδράσει όμως εκείνος και ποια είναι τα σχέδια που καταστρώνει;

Καταιγιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού.

Η Μαρίνα και ο Αντώνης αποφασίζουν να αφήσουν οριστικά στο παρελθόν όσα τους κρατούσαν χωριστά και να προχωρήσουν τη ζωή τους μαζί. Ο αστυνομικός της ζητάει ακόμη μία φορά να παντρευτούν κι εκείνη δέχεται γνωρίζοντας πως και η Αργυρώ είναι πια καλά με την οικογένεια της.

Αλλά ενώ μοιράζονται επιτέλους τα καλά νέα με τα παιδιά, δύο νέοι κίνδυνοι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα. Από τη μία ο Αστέρης βρίσκει έναν αναπάντεχο «συμπαίκτη» στον Σταύρο και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ.

Ο Σταματάκης καθημερινά προφασίζεται λόγους γιο να γνωριστεί καλύτερα με τον Σταύρο, ενώ εκείνος ανυποψίαστος απολαμβάνει την παρέα του και έρχονται κοντά. Ωστόσο, ο μεγαλύτερος κίνδυνος έχει να κάνει με την Αργυρώ.Η κοπέλα κάθε μέρα που περνάει νιώθει όλο και πιο άρρωστη και τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν από ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας. Δεν θέλει, όμως, να ανησυχήσει κανέναν και γι' αυτό δεν δίνει σημασία.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved