MasterChef: Η συγκινητική αποχώρηση μια ανάσα πριν τον τελικό- Αυτοί είναι οι δυο φιναλίστ!
Media

MasterChef: Η συγκινητική αποχώρηση μια ανάσα πριν τον τελικό- Αυτοί είναι οι δυο φιναλίστ!

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την πρώτη φάση του μεγάλου τελικού, με τους τρεις φιναλιστ να πραγματοποιούν δυο διαφορετικές μαγειρικές δοκιμασίες, από τις οποίες και κρίθηκε το αποτέλεσμα. 

Μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής, οι τρεις παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν την μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογία και να εξασφαλίσουν, με αυτόν τον τρόπο, την θέση τους στο μεγάλο τελικό, ο οποίος και θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου 2022.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef παρακολουθήσαμε δυο ιδιαίτερες δοκιμασίες, με την Ελπίδα Μορφούλη, τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο και την Καλλιόπη Μπεζαντέ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για την πρόκρισή τους στον τελικό του διαγωνισμού και την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου και του χρηματικού ποσού των 50 χιλιάδων ευρώ.

Η πρώτη δοκιμασία είχε να κάνει με ένα τεστ δημιουργικότητας, όπου οι τρεις επίδοξοι … έπρεπε να δημιουργήσουν ένα πιάτο ευφάνταστο και ιδιαίτερο σε μόλις 45 λεπτά και με βασικό υλικό το ξερό κρεμμύδι, το οποίο και χρησιμοποιούμε στην ελληνική κουζίνα στα περισσότερα από τα πιάτα μας. Από την συγκεκριμένη πρώτη προσπάθεια, ο Πάνος κέρδισε 7 βαθμούς, ενώ η Καλλιόπη και η Ελπίδα από 6 βαθμούς αντίστοιχα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η δεύτερη δοκιμασία ήταν εκείνη, που ανέβασε, για άλλη μια φορά, τον πήχη του διαγωνισμού ψηλά και φυσικά επιβεβαίωσε το γεγονός ότι οι τρεις φιναλίστ μπορούν να καταφέρουν τα πάντα και με οποιαδήποτε δυσκολία.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η δοκιμασία είχε να κάνει με την αντιγραφή πιάτου ενός διακεκριμένου Γάλλου σεφ, ο οποίος και είχε κερδίσει 2 αστέρια Michelin. Η ιδιαιτερότητα ήταν ότι στην συγκεκριμένη προσπάθεια θα μετρούσε μόνο η βαθμολογία του καλεσμένου σεφ, η οποία και ήταν αυτή που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα και ποιος ήταν εκείνος, που θα αποχωρούσε από τον διαγωνισμό, μια ανάσα πριν από την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή.

Σύμφωνα με την ετυμηγορία του καλεσμένου διακεκριμένου σεφ, η τελική κατάταξη είχε ως εξής:

  • Η Καλλιόπη συγκέντρωσε συνολικά 13 βαθμούς.
  • Η Ελπίδα συγκέντρωσε συνολικά 11 βαθμούς.
  • Ο Παναγιώτης συγκέντρωσε 13 συνολικά βαθμούς.

Αυτό σήμαινε αυτόματα ότι η Ελπίδα Μορφούλη ήταν εκείνη που αποχαιρέτησε το MasterChef, μια ανάσα πριν από την δεύτερη και τελευταία φάση του μεγάλου τελικού, η οποία και θα έκρινε τον μεγάλο νικητή. Η ίδια δήλωσε ευτυχισμένη για όλο αυτό το ταξίδι που έζησε, για όλες τις εμπειρίες που πήρε και για τους ανθρώπους που γνώρισε.

Οι δυο φιναλίστ που θα ζήσουν το ταξίδι μέχρι το τέλος είναι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved