Media

MasterChef: Η συγκινητική εξομολόγηση της Καλλιόπης: Αφιέρωσε το πιάτο σε συγγενικό της πρόσωπο!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στην πρώτη φάση του τελικού και λίγο πριν παρουσιάσει το πιάτο της, η Καλλιόπη Μπεζαντέ προχώρησε σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων για ένα συγγενικό της πρόσωπο, που έχει φύγει από την ζωή. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής έχει φτάσει στο τέλος του, με τους τρεις φιναλίστ να δηλώνουν εκατό τοις εκατό έτοιμοι, για να κερδίσουν την μέγιστη βαθμολογία.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef (31-5) παρακολουθήσαμε τις δυο πρώτες δοκιμασίες του μεγάλου τελικού του διαγωνισμού, με την Ελπίδα Μορφούλη, τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο και την Καλλιόπη Μπεζαντέ να είναι οι πρωταγωνιστές, μιας και ένας από τους τρεις τους θα ήταν ο μεγάλος νικητής και ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

H πρώτη δοκιμασία είχε να κάνει με ένα τέστ δημιουργικότητας, όπου το βασικό υλικό ήταν το κρεμμύδι, το οποίο και αποτελεί ένα από τα βασικότερα και πιο συχνά υλικά στην ελληνική κουζίνα. Η πρώτη που παρουσίασε την προσπάθειά της ήταν η Καλλιόπη, η οποία και θέλησε να πει μια προσωπική της ιστορία για ένα συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο και την βοήθησε να αγαπήσει την μαγειρική.

Η Καλλιόπη αναφέρθηκε στον θείο της, ο οποίος την έμαθε να μαγειρεύει από πολύ μικρή ηλικία και στο τέλος να αγαπήσει την μαγειρική και να αποφασίσει να το ακολουθήσει επαγγελματικά. Μάλιστα, τόνισε ότι το πιάτο ήταν το αφιερώνει σε εκείνον, μιας και κάθε φορά που τρώει ή μαγειρεύει κρεμμύδια, σκέφτεται εκείνον, μιας και ήταν το βασικό υλικό που χρησιμοποιούσε σε κάθε του πιάτο.

"Κακά τα ψέμματα, τον θείο μου τον Στέλιο τον είχα σαν τον πατέρα μου και έφυγε πριν από λίγους μήνες. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω καν ότι δεν είναι πια στην ζωή. Του οφείλω το ότι αγάπησα την μαγειρική, εκείνος μου τα είχε μάθει όλα από την αρχή" είπε χαρακτηριστικά η Καλλιόπη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved