Media

Super Κατερίνα: Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά για την οριστική διαγραφή του Δημήτρη Λιγνάδη από το ΣΕΗ!

Gossip-tv Team

Super Κατερίνα: Το πρωί της Τετάρτης (1-6) ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την διαδικασία την διαγραφής του Δημήτρη Λιγνάδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. 

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε διάφορες δηλώσεις κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, στηρίζοντας ότι η διαδικασία διαγραφής του ηθοποιού από το Σωματείο, δεν τηρούσε όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα, με τον ίδιο να τονίζει ότι κινήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την οριστική διαγραφή του Δημήτρη Λιγνάδη από το Σωματείο, μιας και ήταν απόφαση της απαρτίας και όχι κάποιου προσωπικά. Ο ίδιος δεν θέλησε να απαντήσει προσωπικά σε όλα όσα είπε ο κύριος Αλέξης Κούγιας, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι δεν τον φοβίζει απολύτως τίποτα, μιας και εκείνος γνωρίζει το τι έχει συμβεί πργματικά.

Στην εκπομπή προβλήθηκε και ο διάλογος που είχε μάρτυρας με τον Αλέξη Κούγια και αφορούσε την διαγραφή του Δημήτρη Λιγνάδη από το ΣΕΗ, καθώς και το πώς εκείνη συνέβη και ποια διαδικασία τηρήθηκε.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved