Γιώργος Τράγκας: Δεσμεύτηκε η περιουσία του
Media

Γιώργος Τράγκας: Δεσμεύτηκε η περιουσία του

Δεσμεύτηκε η περιουσία του Γιώργου Τράγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες με εντολή της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες δεσμεύτηκαν το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων και τραπεζικών καταθέσεων.

Η περιουσία του Γιώργου Τράγκα περιλαμβάνει 17 ακίνητα, καταθέσεις σε Τραπεζικές θυρίδες στο Μονακό και αυτοκίνητα. Τα ακίνητα είναι δυο στην Μύκονο, δύο στην Πολιτεία, τέσσερα στο Μονακό, ένα στο Παρίσι, ένα στο Σεν Τροπέ. Ακόμη, περιλαμβάνει διαμερίσματα στην Ουάσινγκτον, στο Μπέβερλι Χιλς, στο Λας Βέγκας, στο Μαϊάμι και ένα στο Olympic Tower της 5ης Λεωφόρου στο Μανχάταν.

Να σας θυμίσουμε πως ο δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή στα 72 του χρόνια, στις 4 Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο Σωτηρία, που νοσηλευόταν με κορονοϊό. Στις 10 του ίδιου μήνα διασωληνώθηκε και η κατάσταση επιδεινωνόταν σταδιακά λόγω του βεβαρημένου ιστορικού υγείας και του υψηλού σακχάρου που τον ταλαιπωρούσε επί πολλά χρόνια.

Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και υπεβλήθη σε τοποθέτηση στεντ, ενώ ακολούθως συνδέθηκε με μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς ο οργανισμός του δεν ανταποκρινόταν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved