Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Ήταν πασιφανές ότι δεν θα ευδοκιμούσε αυτό το πράγμα με τη Βιολέτα»
Media

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Ήταν πασιφανές ότι δεν θα ευδοκιμούσε αυτό το πράγμα με τη Βιολέτα»

Την αυλαία πρόκειται να ρίξουν σύντομα οι «Άγριες Μέλισσες» και ο Αλέξανδρος Καλπακίδης μίλησε για το μεγάλο φινάλε αλλά και για τα συναισθήματά του.

Ένας ηθοποιός με ήθος και μοναδικό ταλέντο είναι ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, τον οποίο αγαπήσαμε λίγο πιο πολύ μέσα από τη σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες». Ο ηθοποιός, λίγο πριν το μεγάλε φινάλε μοιράστηκε τα συναισθήματα του.

Τώρα τελευταία είδαμε και μια άλλη πλευρά του Παναγιώτη εκδηλώνοντας τον έρωτα του στη Βιολέτα. Αν δεν είχε επιστρέψει ο Σταμάτης, θα το έκανε;

«Δεν νομίζω ότι θα το έκανε. Νομίζω ότι το έκανε περισσότερο για να βοηθήσει τη Βιολέτα να μην παρασυρθεί, παρά για να ικανοποιήσει ένα δικό του έρωτα που μπορεί να έκρυβε τόσα χρόνια. Εγώ τουλάχιστον έτσι το ανάγνωσα. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τους συγχωριανούς του, προσπαθεί να τους βοηθήσει με το δικό του τρόπο. Εδώ, μάλιστα, θυσιάζει το συναισθηματικό του κόσμο, δεν είναι λίγο αυτό».

Δηλαδή;

Με την έννοια ότι ξέρει ότι θα φάει τη χυλόπιτα... Ήταν πασιφανές ότι δεν θα ευδοκιμούσε αυτό το πράγμα με τη Βιολέτα. Χωρίς να γνωρίζω τι θα γίνει στη συνέχεια, νομίζω ότι δεν θα ευδοκιμήσει κάτι τέτοιο».

Η ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα θέλατε να τους δείτε μαζί στο φινάλε;

«Προσωπικά, δεν θα με χάλαγε να μην τα έβρισκαν ποτέ ερωτικά ο Παναγιώτης με τη Βιολέτα και να είναι απλώς μαζί με τον ξάδελφο (Προκοπή) οι δύο γέροι του "Μάπετ Σόου", που έχουν απομείνει στο χωριό, φαγώνονται και περνάει η ζωή έτσι. Σε ένα χωριό, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ζευγαρωμένοι και είναι όλα καλά κι ωραία. Υπάρχουν κι αυτοί που δεν έχουν παντρευτεί για κάποιους λόγους. Ας μην τους θεωρήσουμε παρείσακτους. Είναι κι αυτό ένα κομμάτι της κοινωνίας μας. Γι' αυτό και ο κόσμος ταυτίστηκε με τη σειρά, γιατί περιγράφει όλες τις πτυχές της κοινωνίας. Σε μια κοινωνία δεν είναι όλοι παντρεμένοι, ούτε έχουν όλοι παιδιά. Δεν είναι όλοι φτιαγμένοι γι' αυτό».

Πώς φαντάζεστε το φινάλε; Θέλετε να έρθει η κάθαρση για όλους τους ήρωες;

«Αν δεν έρθει και τώρα η κάθαρση, θα πρέπει να πάμε άλλες δύο χρονιές! (γέλια) Λογικά, δεν πρέπει να έρθει η κάθαρση; Βέβαια επειδή και ο Πέτρος Καλκόβαλης και η Μελίνα Τσαμπάνη μας έχουν εκπλήξει πολλές φορές, μπορεί να μην έρθει η κάθαρση όπως την περιμένει ο κόσμος ή να μην έρθει σε όλους τους χαρακτήρες, γιατί κι αυτό είναι πάλι ένα στοιχείο της ζωής σε μια κοινωνία.

Μπορεί -ας πούμε- κάποιος κακός της σειράς να μην τιμωρηθεί έτσι όπως περιμένει ο κόσμος. Βέβαια, υποθετικά είναι όλα αυτά, δεν γνωρίζω πώς θα είναι το φινάλε, το ξεκαθαρίζω αυτό. Αλλά ούτε ο Δούκας φαντάζομαι θα γλιτώσει ούτε ο Ακύλας. Για τον Μελέτη δεν ξέρω, αυτό είναι ένα ερωτηματικό. Έχουμε μπόλικους κακούς που πρέπει να τιμωρηθούν, θα δούμε...».

Πώς αισθάνεστε τώρα που η σειρά φτάνει στο τέλος της;

«Είναι λίγο στενόχωρο αυτό, γιατί ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές. Αισθανόμαστε μέρος μιας αλλαγής του τηλεοπτικού τοπίου, που προέκυψε χωρίς να το έχουμε ως αυτοσκοπό, αλλά έγινε για καλό σε ό-,τι αφορά τη μυθοπλασία και τα ελληνικά σίριαλ. Υπάρχει μια συγκίνηση και, όσο πλησιάζει ο καιρός που θα τελειώσουμε, αυτή η συγκίνηση θα μεγαλώνει».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης

Άγριες μέλισσες: Καλπακίδης: Το χωριό δεν θα τα βρει ποτέ με τον Δούκα, αλλά έχουν έναν κοινό εχθρό

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Δεν είχα σκοπό να παντρευτώ, αλλά ούτε να μείνω μόνος»

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Πολλές φορές με φόβισε η οικονομική ανασφάλεια του επαγγέλματος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved