Βασιλική Τρουφάκου: Ο ρόλος της Κάτιας στα Ψέματα: «Νομίζω ότι είναι πρόσωπο που ξανασυναντήσαμε»
Media

Βασιλική Τρουφάκου: Ο ρόλος της Κάτιας στα Ψέματα: «Νομίζω ότι είναι πρόσωπο που ξανασυναντήσαμε»

Η Βασιλική Τρουφάκου παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά "Ψέματα", ο οποίος και είναι ιδιαίτερα ανατρεπτικός. 

Πρόκειται για μια δραματική σειρά, η οποία και από το πρώτο κιόλας επεισόδιό της, έχειε καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, που την παρακολουθεί χωρίς να χάνει επεισόδιο.

Η Βασιλική Τρουφάκου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "TV24" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο της Κάτιας Γιαννάτου, η οποία κι είναι η αδερφή της Έλενας και προσπαθεί να την στηρίξει όσο περισσότερο μπορεί για αυτήν την δύσκολη κατάσταση που περνάει.

Πείτε μας λίγο λόγια για την ηρωίδα σας, Κάτια Γιαννάτου.
«Η Κάτια νιώθω πως είναι ένα πρόσωπο που κάπου έχουμε ξανασυναντήσει. Είναι αυτή η γυναίκα που προσπαθεί να κάνει το καλύτερο πού μπορεί στη δουλειά της και στην
οικογένεια της. Αγαπάει τα παιδιά της, και τον άντρα της. Παρ' όλα αυτά, η πραγματικότητα είναι για εκείνη κάπως ασφυκτική.. Υπάρχουν πολλοί παράλληλοι
ρόλοι στους οποίους πρέπεί να είναι καλή. Είναι μια σύγχρονη γυναίκα, μοντέρνα, που καλείται για να τα καταφέρει σε όλα να γίνει λίγο... ταχυδακτυλουργός».

Η Κάτια είναι συνάδελφος με τον Αντρέα. Νιώθει τύψεις γι' αυτό που συνέβη στην αδελφή της αφού με δική της προτροπή πήγε στο ραντεβού;
«Δεν ξέρω αν έχει τύψεις γιατί δεν εξέθεσε εν γνώσει της την αδελφή της σε κίνδυνο. Αυτό που έγινε είναι τόσο ακραίο που δεν μπορούσε να το φανταστεί καν. Νιώθει άσχημα, όπως νιώθουμε όλοι όταν κάποιος δικός μας άνθρωπος πάθει κάτι κακό. Επιπλέον είναι μπερδεμένη γιατί δεν ξέρει πως να βοηθήσει με όλο αυτό το μπλέξιμο. Είναι από τα γεγονότα, που σου κάνουν τη ζωή άνω- κάτω.

Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει εγχειρίδιο διαχείρισης των πραγμάτων και είναι μια εξαιρετικά δύσκολη συνθήκη, θεωρώ ότι η παρουσία της σειράς στην ελληνική τηλεόραση, που βάζει στο επίκεντρο έναν βιασμό και το τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι πολύ σημαντική».

Όμως τα στοιχεία είναι αντικρουόμενα και δεν υπάρχει αποτύπωμα, ίχνος ή εκδορά πάνω στην Ελενα για να αποδείξει τη σεξουαλική κακοποίηση... Αυτό θα κάνει την Κάτια να αμφιταλαντευτεί;

«Η Κάτια είναι ήδη χρεωμένη απέναντι στην αδελφή της αφού είχε συνάψει σχέση με τον πρώην άντρα της πριν χωρίσουν και τυπικά. Νόμίζω ότι έχει έναν λόγο παραπάνω, επειδή τα έχει κάνει μαντάρα, να σταθεί όπως μπορεί δίπλα στην Ελενα και το πράττει. Εχω την εντύπωση ότι για την Κάτια αυτή η σχέση δεν ήταν τόσο ουσιαστική όσο για τον Αντώνη, αλλά μια διαφυγή. Τώρα νιώθει υπόλογη απέναντι στην Ελενα».

Πώς θα εξελιχθεί η ιστορία της Κάτιας και του Αντώνη; Θα αργήσει να αποκαλυφθεί η
αλήθεια;
«Αυτή η ιστορία θα λειτουργήσει καταλυτικά καθώς τίποτα δεν μένει κρυφό, θα υπάρξουν αποκαλύψεις και είναι από τα πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά και επηρεάζουν τις σχέσεις των ανθρώπων».

Και ο σύζυγος της ο Δήμος πώς θα αντιδράσει;

«Αυτή είνοι μια δραματική στιγμή στη ζωή ενός ζευγαριού που έχει και παιδιά, θα υπάρξουν αναταράξεις όπως επίσης και στις σχέσεις των δύο αδελφών».

Ο Αντώνης πάντως την πιέζει να συνεχίσουν, θα υποκύψει;
«Θα το δούμε».


Οπότε τα ψέματα λέγονται από πολλούς και σε πολλά επίπεδα.
«Ναι, η σειρά υποστηρίζει περίτρανα τον τίτλο της».


Η παραγωγή ακολουθεί πιστά το ξένο σενάριο;
Η πλοκή είναι συγκεκριμένη. Υπάρχει συνεχώς αφισβήτηση και πολλές ανατροπές.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved