Masterchef τελικός:: Καλλιόπη- Παναγιώτης όσα θέλεις να ξέρεις για τους δυο φιναλίστ
Media

Masterchef τελικός:: Καλλιόπη- Παναγιώτης όσα θέλεις να ξέρεις για τους δυο φιναλίστ

Ο τελικός του MasterChef 2022 πλησιάζει και οι καθιερωμένες κυκλικές κουζίνες είναι στη θέση τους και περιμένουν τους δύο φετινούς φιναλίστ, την Καλλιόπη Μπεζαντέ και τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο, για μια τελική συγκλονιστική, μαγειρική αναμέτρηση.

Η σωστή οργάνωση της σκέψης και του χρόνου, η απόλυτη συγκέντρωση, η γρήγορη μαγειρική αντίληψη και η ανεπιτήδευτη ευρηματικότητα, θα είναι εκείνα τα στοιχεία, που θα κάνουν τη διαφορά.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζεντέ σηκώνουν τα μανίκια και βάζουν για μία τελευταία φορά όλες τους τις ικανότητες για να εντυπωσιάσουν τους κριτές, ώστε να κερδίσουν τους πολυπόθητους βαθμούς που θα αναδείξουν τον νικητή.

Πάμε όμως να μάθουμε λίγα πράγματα για τους δύο φιναλίστ…

Παναγιώτης Κουμουνδούρος

Είναι 28 ετών και κατάγεται από τη Μάνη ενώ είναι λάτρης του κρος φιτ!Ο Παναγιώτης θα ήθελε να ανοίξει κάποια στιγμή να ανοίξει το δικό του εστιατόριο και θέλει να είναι ψύχραιμος σε όλες τις καταστάσεις.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος όταν πρωτοεμφανίστηκε στην οθόνη μας, προκάλεσε πανικό στο Twitter αφού όλοι σχολίαζαν την ομοιότητα του με τον πρώτο Έλληνα masterchef, Άκη Πετρετζίκη

Ο Παναγιώτης δηλώνει πως αν και συνήθως έχει μεγάλη αγωνία και άγχος σε νέες καταστάσεις, η είσοδος του στον διαγωνισμό θα είναι μια μεγάλη και πολύ χρήσιμη εμπειρία. Στον ελεύθερο του χρόνο κάνει cross-fit.

Υποστηρίζει πως θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο ήρεμος στις μεγάλες μαγειρικές προκλήσεις, που τον περιμένουν, παραμένοντας ταπεινός και ψύχραιμος και πάντα προσηλωμένος στο στόχο του.

«Η Καλλιόπη είναι δύσκολος αντίπαλος γιατί καταρχάς στην αντιγραφή είναι πάρα πολύ καλή. Έχει διώξει το μισό MasterChef, οπότε έχω και εγώ τα ζόρια μου. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ», ήταν οι δηλώσεις του πριν τον μεγάλο τελικό.

Καλλιόπη Μπεζεντέ

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι μία από τις παίκτριες που πέρυσι έχασε στη μαγειρική «μονομαχία» του bootcamp αλλά φέτος επέστρεψε δυναμικά και κατάφερε να μπει στο σπίτι του MasterChef και να διεκδικήσει το μεγάλο έπιπλο.

Η νεαρή παίκτρια γύρισε στον τόπο του «εγκλήματος» με περισσότερες γνώσεις αλλά και πείσμα. Έχει σπουδές στα χρηματικοοικονομικά, η ψυχή της όμως ανήκει στη μαγειρική και επιθυμεί διακαώς να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

«Η αλήθεια είναι πως όταν έβλεπα πέρσι το MasterChef από τον καναπέ δεν πίστευα ότι θα είμαι φέτος στη θέση τους! Δεν έχει καμιά σχέση η Καλλιόπη της οντισιόν με την τωρινή Καλλιόπη», δήλωσε η ίδια πριν τον μεγάλο τελικό.

Η Καλλιόπη Μπεζεντέ είναι 25 ετών και κατάγεται από το νησί της Νάξου. Από το πρώτο λεπτό, μάλιστα κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και τα σχόλια στα social media για εκείνη ήταν πολλά.

Το σίγουρο είναι πως άφησε το στίγμα της και θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved