MasterChef Τελικός: Ο Παναγιώτης είναι ο μεγάλος νικητής!
Media

MasterChef Τελικός: Ο Παναγιώτης είναι ο μεγάλος νικητής!

MasterChef Τελικός: Το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής για φέτος παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης (15/6).

Οι δύο επίδοξοι σεφ αφού είχαν βρεθεί στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και σε ένα γνωστό εστιατόριο, όπου έπρεπε να αντιγράψουν τα τρία πιάτα που πρότειναν οι σεφ του Delta, Θάνος Φέσκος και Γιώργος Παπαζαχαρίας, και μύριζαν... Ελλάδα λίγο μετά έπρεπε να βαθμολογηθούν από τους κριτές. Και αυτή ήταν η πιο κρίσιμη βαθμολογία!


Στο αποψινό επεισόδιο, λίγο πριν την ανάδειξη του νικητή, με ένα κομμάτι της βαθμολογίας των δύο φιναλίστ να έχει ήδη ανακοινωθεί, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε στην Καλλιόπη και τον Παναγιώτη τους βαθμούς που πήραν από την πρώτη δοκιμασία.

«Έτοιμοι;» ρώτησε τους παίκτες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με την Καλλίοπη που δεν αισθανόταν έτοιμη να παίρνει από τους δύο σεφ 7/10. Κατά έναν πόντο μεγαλύτερη ήταν η βαθμολογία του Παναγιώτη, αφού πήρε 8/10.

Έτσι ο Παναγιώτης έχει συνολικά 29 βαθμούς και η Καλλιόπη 27. Ωστόσο τίποτα δεν ήταν οριστικό, αφού ακολουθούν τρεις ακόμα σφραγισμένοι φάκελοι και η τελική μαγειρική δοκιμασία.

Το επεισόδιο αυτό του MasterChef ήταν γεμάτο αδρεναλίνη ενώ οι δύο φιναλίστ έπρεπε να αντιγράψου το πιάτο της κορυφαίας Βρετανίδας σεφ Clare Smyth.

Εν τέλει ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού MasterChef.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved