Χρήστος Δάντης: Η επική ατάκα για την Ασημίνα  μετά την αποχώρηση του Τάλα από το Survivor!
Media

Χρήστος Δάντης: Η επική ατάκα για την Ασημίνα μετά την αποχώρηση του Τάλα από το Survivor!

Survivor: Την παραμονή της Ασημίνας σχολίασε ο Χρήστος Δάντης με μια ατάκα επική!

Τίτλοι τέλους για την πορεία του Τάλα στο Survivor έπεσαν μετά την αποχώρηση της Πέμπτης, καθώς ο παίκτης των Κόκκινων ήταν εκείνος που συγκριτικά με τους συνυποψήφιούς του συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του κοινού.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησή του, ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε ποιος θα ήθελε να είναι ο νικητής του φετινού Survivor και εκείνος αφού πρώτα ξεχώρισε τον Άρη Σοϊλέδη ως τον καλύτερο παίκτη, στη συνέχεια είπε ότι νικήτρια θέλει να δει την φίλη του Μαίη.

Για την παραμονή της Ασημίνας πάντως πανηγύρισε ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram έγραψε: «Προσωπικά ευχαριστώ για το βουνό που δεν μετακινήθηκε. Όσοι μείνατε μέχρι τώρα νικητές είστε. Καλή επιστροφή Γιώργο Ταλάντσεβ» έγραψε ο Χρήστος Δάντης στις αναρτήσεις του.

Δες τις αναρτήσεις του στη gallery

«Είχα ανάγκη να δω τον Χρήστο. Τον έβλεπα στον ύπνο μου. Έβλεπα άσχημα όνειρα. Έβλεπα να παθαίνει κάτι κακό και τώρα είδα ότι είναι καλά. Θέλω να του πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που επικοινώνησε μαζί μου γιατί είχαμε πει ότι ίσως να μην το φανερώσουμε αλλά εδώ που είμαι δεν γίνεται αυτό το πράγμα, είναι αδύνατο. Χαίρομαι πολύ που μου έστειλε και μια φωτογραφία που είχαμε πάει μαζί διακοπές. Αυτός ο άνθρωπος με έχει στηρίξει πολύ. Δεν είμαστε λίγο καιρό μαζί, είμαστε κοντά τρία χρόνια», έχει πει μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τον Χρήστο Δάντη αποκαλύπτοντας τη σχέση τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved