Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Κάγκελο» με τις ατάκες on air της Μενεγάκη
Media

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Κάγκελο» με τις ατάκες on air της Μενεγάκη

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο οποίος είναι υποψήφιος φέτος στην κατηγορία του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη, στα MAD Video Music Awards που θα προβληθούν αποκλειστικά στο MEGA, την Παρασκευή 1 Ιουλίου.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους που διεκδικούν το βραβείο για τον καλύτερο πρωτομμφανιζόμενο της χρονιάς αλλά και το καλύτερο λαϊκό χορευτικό κομμάτι.

Ο ίδιος δηλώνει πως θέλει πολύ να κερδίσει στην πρώτη κατηγορία, καθώς αποτελεί τον κύριο στόχο του και πάντοτε το φανταζόταν.

«Όλη η δουλειά του χρόνου θα επιβραβευτεί με αυτό το βραβείο» συμπληρώνει.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως ετοιμάζει έναν καινούριο δίσκο με την Panic Records, και συνθέτες τον Μάριο Ψιμόπουλο και την Εύη Δρούτσα.

Ερμήνευσε τα κομμάτια του «Δυνατά (τα τα τα), «Μη μου το χαλάς» και σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο του κομμάτι «Αμάν».

Όμως δύο ατάκες της Ελένης Μενεγάκη, τον άφησαν άφωνο! Η μία αφορούσε τα τατουάζ στο χέρι του, που μόλις τα είδε η παρουσιάστρια του είπε: "Αυτό είναι αληθινό; Θα μείνει για πάντα; Ωχ, χω το σκέφτηκες καλά;"!

Και λίγο αργότερα η παρουσιάστρια είπε: "Τα τραγούδια σου έχουν ρυθμό και σε ξεσηκώνουν και εσύ να κουνηθείς, αλλά εσύ τα δίνεις όλα. Τα χέρια μόνο κουνάς..." και ξέσπασαν σε γέλια!

Δείτε τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα στην Ελένη Μενεγάκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved