Chart Show: Οι... συμπέθεροι Βανδή-Πλούταρχος και το γλέντι με γαρύφαλλα του Twitter με τη Στανίση
Media

Chart Show: Οι... συμπέθεροι Βανδή-Πλούταρχος και το γλέντι με γαρύφαλλα του Twitter με τη Στανίση

Chart Show: Γλέντι με... γαρύφαλλα και πολλή καψούρα στήθηκε χθες το βράδυ στο Twitter και αιτία ήταν η εμφάνιση της Κατερίνας Στανίση αλλά και του Γιάννη Πλούταρχου στη σκηνή του λαμπερού σόου. 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια του λαϊκού ρεπερτορίου, πιο ανανεωμένη από ποτέ και φανερά αδυνατισμένη, τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες της και μάλιστα μίλησε γι' αυτές και κυρίως για το "Μυστικέ μου έρωτα" που όπως είπε, όταν είχε πρωτοβγεί είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία, έχοντας... μιλήσει στις καρδιές του κόσμου.

Φυσικά, η εμφάνισή της αυτή, δεν θα μπορούσε να μην... επηρεάσει το Twitter που έστησε... γλέντι με γαρύφαλλα, δείχνοντας να απολαμβάνει τις ερμηνείες της Κατερίνας Στανίση.

Δείτε χαρακτηριστικά κάποια απίθανα σχόλια που έγιναν στο Twitter την ώρα που τραγουδούσε η Κατερίνα Στανίση στο stage του Chart Show.

Η αποκάλυψη της Βανδή για τη σχέση της κόρης της, Μελίνας, με τον Γιώργο Κακοσαίο

Λίγο αργότερα, η Δέσποινα Βανδή καλωσόρισε στο πλατό τον καλό της φίλο και όπως φαίνεται και... συμπέθερο -όπως τον αποκάλεσε, Γιάννη Πλούταρχο για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά:

«Έκανε και παιδιά και επιτυχίες. Και όχι απλά παιδιά, καλλίφωνα παιδιά, τέλος πάντων μετά θα πάμε εκεί συμπέθερε. Αυτό που ήρθε το παιδί σου εδώ και ήρθε και το δικό μου εντελώς τυχαία εκείνη την ημέρα… Λέω ελάτε να σας γνωρίσω, γιατί αισθάνθηκα ότι έχουμε μεγαλώσει και μεγάλωσαν και τα παιδιά μας και είπα “έλα να σου γνωρίσω το παιδί ενός συνάδελφου”. Και βγήκαμε συμπέθεροι», είπε η Δέσποινα Βανδή με τον Γιάννη Πλούταρχο να απαντά: «Βέβαια η κόρη σου είναι μια κούκλα, από που να πάρει…».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved